Még ezen a héten megjelenik a Crysis Remastered? (FRISSÍTVE!)

2020. augusztus 19.
7.3081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdekes információ bukkant fel a PlayStation Access csatorna legújabb videóján, melyen az aktuális heti megjelenések kerültek sorra PS4-platformon, a felvétel részeként pedig kiderül, hogy még ezen a héten megjelenhet a Crysis Remastered.
 

A legendás FPS felújított változata eredetileg már a nyár első felében bemutatkozott volna, csakhogy minőségi hiányosságokra hivatkozva eltolták a premiert, a kérdéses videó alapján azonban már nem kell sokat várni rá, lévén augusztus 21-én számíthatunk érkezésére PS4 platformon.

Hogy a kérdéses Youtube-csatorna honnan szerezte az információt, azt egyelőre nem tudni, hiszen a Crytek még semmit sem közölt hivatalosan a Crysis Remastered érkezéséről, így az is kérdéses még, hogy a PC-s és Xbox One-os verzió szintén ezen a napon érkezhet-e vagy sem.

Nézd nagyban ezt a videót!
FRISSÍTÉS (11:02) - A videót időközben eltávolították, így vagy helytelen volt az információ, vagy idejekorán napvilágot látott. Egyelőre várunk!
2 hozzászólás

Direktor

1 éve, 3 hónapja és 10 napja

De megnéztem volna pedig a videót!

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 3 hónapja és 10 napja

Tuti, hogy kiszivárgott. Hát sajnos ha nem csinálták meg rendesen (az utóbbi infók alapján azért volt még mit csinálni rajta), akkor kapufa lesz. Pedig vártam.

válasz erre
Crysis Remastered
8.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt