Még ezen a héten megjelenik a Crysis Remastered? (FRISSÍTVE!)

2020. augusztus 19.
6.8571
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdekes információ bukkant fel a PlayStation Access csatorna legújabb videóján, melyen az aktuális heti megjelenések kerültek sorra PS4-platformon, a felvétel részeként pedig kiderül, hogy még ezen a héten megjelenhet a Crysis Remastered.

A legendás FPS felújított változata eredetileg már a nyár első felében bemutatkozott volna, csakhogy minőségi hiányosságokra hivatkozva eltolták a premiert, a kérdéses videó alapján azonban már nem kell sokat várni rá, lévén augusztus 21-én számíthatunk érkezésére PS4 platformon.

Hogy a kérdéses Youtube-csatorna honnan szerezte az információt, azt egyelőre nem tudni, hiszen a Crytek még semmit sem közölt hivatalosan a Crysis Remastered érkezéséről, így az is kérdéses még, hogy a PC-s és Xbox One-os verzió szintén ezen a napon érkezhet-e vagy sem.

Nézd nagyban ezt a videót!
FRISSÍTÉS (11:02) - A videót időközben eltávolították, így vagy helytelen volt az információ, vagy idejekorán napvilágot látott. Egyelőre várunk!
2 hozzászólás

Direktor

2 hónapja, 2 hete

De megnéztem volna pedig a videót!

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 2 hete

Tuti, hogy kiszivárgott. Hát sajnos ha nem csinálták meg rendesen (az utóbbi infók alapján azért volt még mit csinálni rajta), akkor kapufa lesz. Pedig vártam.

válasz erre
Crysis Remastered
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljagery1113 profiljaYanez profiljasony1515 profilja