Még az iskolából is kivették a tinit, hogy esportoló lehessen

2019. július 25.
5.3931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Jordan Herzog, vagy a gamervilágban ismert nevén Crimz igazán szerencsés flótás, hiszen míg nekünk annak idején repkedtek a pofonok, ha a suli helyett a játékot választottuk, őt még támogatják is a szülei abban, hogy inkább esportolói karrierjére koncentráljon.

A 16 éves fiút ugyanis nemrégiben még az iskolából is kiíratta az édesapja, hogy magántanulóként, online képzésben tanuljon, mert így sokkal több ideje van játszani, ezáltal napi szinten átlagosan legalább 8-10 órát ülhet a gép előtt, hogy egyre jobb lehessen a Fortnite-ban.

Az apa döntését egyébiránt az indokolta, hogy Crimz valóban nagyon jó a játékban, hiszen 16 évesen már több mint 60 ezer dollárt, azaz legalább 17 millió forintnak megfelelő összeget szedett össze a versenyeken, a sok gyakorlással pedig még magasabb szintre juthat, sőt szponzorokat is szerezhet magának.
7 hozzászólás

szedmond01

5 éve, 1 hónapja

Nem értem mi ezzel a probléma...
A profi focisták 90%-a ugyan ezt csinálja. Majd, ha kiöregszik belőle képzi magát, ha szeretné, vagy elmegy edzőnek vagy szakértőnek stb...
Miért ne kereshetne pénzt ameddig jó benne és meg vannak hozzá a reflexei?

válasz erre

totyak

5 éve, 1 hónapja és 18 napja

Napi 8-10 óra játék mellett nem vágom hogy magántanuló. Nem igazán tudom eldönteni, hogy tényleg jót akarnak a szülők a gyereknek, vagy csak a pénzre fáj a foguk.

válasz erre

WarriorAutobot

5 éve, 1 hónapja és 18 napja

Most lehet nagyon jövedelmező. de mi lesz ha beüt egy vesztes széria és már senki se akarja?
Na akkor mi lesz vele? Meg ebből hogy a fater irányít könnyen az lehet hogy csak fejős tehénnek kell a gyerek hogy nekik se kelljen dolgozni csak habzsolják az életet.

válasz erre

petrovicsz

5 éve, 1 hónapja és 18 napja

Az ilyen felelőtlen idióta szülőket azonnal sittre basznám.

válasz erre

Ronalddo

5 éve, 1 hónapja és 18 napja

Gratulálok a szülőknek, ez aztán igen!

válasz erre

Marduk

5 éve, 1 hónapja és 19 napja

muki írta:
Aztán majd 5 év múlva mehet vissza a suliba mert nem fog érni semmit az Esport.
Ha sikerül szponzorokat szereznie, vagyis olyan szintre eljutnia, akkor ér valamit, azonban ott az eshetőség, hogy mi van akkor, ha nem sikerül, illetve hogy mi lesz majd vele azután? Röviden tömören értékelendő, hogy így próbálja támogatni a fiát, csak az a helyzet, hogy ha netalántán a két eshetőség közül valamelyik érinteni fogja, akkor a munka világában való kilátásai nem éppen jók.

válasz erre

muki

5 éve, 1 hónapja és 19 napja

Aztán majd 5 év múlva mehet vissza a suliba mert nem fog érni semmit az Esport.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja