Még az idén játszható lesz Xbox One-on néhány klasszikus Xbox-játék

2017. október 22.
3.7781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Microsoft már korábban bejelentette, hogy az Xbox 360 után néhány legendás Xbox-játékot is szeretnének a visszafelé kompatibilitás részeként játszhatóvá tenni Xbox One-on, azonban Phil Spencer bejelentette, hogy erre még idén sor kerülhet.

Az Xbox-divízió vezére minderről a Gamespot magazinnak mesélt egy interjúban, amihez kapcsolódóan elmondta, hogy ők már tudják is, hogy melyek lesznek az első ilyen alkotások, de pontos részletekkel még nem szolgálhat, csak azzal, hogy a kiválasztott címek mindegyike jól néz ki a platformon.

Természetesen a nyilatkozat mellett máris elindult a találgatás az első játékokkal kapcsolatban, ezáltal többen már konkrét részletekkel szolgáltak arról, hogy kikkel indulhat útnak az új szolgáltatás.

Egy HiPanda123 nevű felhasználó például a Marketplace-re mutató linkekkel bizonyítva töltötte fel a Redditre, hogy az első játékok között a The King of Fighters: Neo Wave, a Dead to Rights, Red Faction 2, a Crimson Skies és a Fuzion Frenzy lesznek megtalálhatók.

Ezt a sort egy WalkingCat nevű Twitter-felhasználó bővítette, aki ismeretlen forrásokra hivatkozva olyan címekkel bővítette a sort, mint a Prince of Persia: The Sands of Time, a Star Wars: Knights of the Old Republic, a Ninja Gaiden Black vagy a Psychonauts.


6 hozzászólás

Ha már némely ****jukat kiadják a pc-s fos $toreba oda is bekurhatnák igazán a game pass-t .... 2500-athavonta még kicsengetnék mintsem 20kkat játékonként...

válasz erre

petrovicsz

3 éve, 17 napja

Ez nem rossz dolog mondjuk!

válasz erre

Tommy

3 éve, 17 napja

....jó drágán gondolom...

válasz erre

VaPe

3 éve, 17 napja

Ez tök jó dolog amúgy, kéne Playstationre is.

válasz erre

Gólem

3 éve, 17 napja

Juhéjjjj! Ettől még PS4.

válasz erre

kpal

3 éve, 17 napja

Végre valami pozitívum az x-box mellett is.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt