Még az idén egy új játékban irányíthatjuk Ríviai Geraltot?

2018. március 07.
3.9951
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Megdöbbentő kijelentéssel szolgált a Twitteren Marcin Momot, a CD Projekt RED közösségi menedzsere, aki felvezette, hogy talán nem kell évekig várnunk arra, hogy ismét irányításunk alá vehessük Ríviai Geraltot.

A menedzser ugyanis egy izgalmas kérdést tett fel a közösségi oldalon, mely úgy szólt, hogy mi lenne, ha Geralt most először kilépne a The Witcher-sorozatból, és egy idén érkező videojátékban bukkanna fel?

Hogy mi lenne? Örülnénk, mint majom a banánnak, de mielőtt bárki egy új The Witcher-játékon kezdene agyalni, esetleg a Cyberpunk 2077 idei megjelenéséről filozofálna, gyorsan lehűtenénk a kedélyeket, lévén nagy valószínűséggel semmi ilyesmiről nincs szó.

A találgatások szerint ugyanis Geralt ezúttal nemcsak a The Witcher-sorozattól, hanem a CD Projekt RED-től is eltávolodhat, lévén a csapat annyira jóban van a Bandai Namco srácaival, hogy kölcsönadták nekik Geralt karakterét egy kis vendégeskedésre a SoulCalibur VI-ba.

Mindez persze csak találgatás, de mint ismert, a bunyós sorozat nem először vesz kölcsön karaktereket nagy nyugati szériákból, hiszen volt már benne Kratos a God of War-ból, de még Ezio az Assassin's Creed 2-ből is, szóval Geralt éppen beleillene ebbe a sorba.


3 hozzászólás

Direktor

6 éve, 7 hónapja és 22 napja

Verekedős játékban nagyon **** lenne... wtf smiley

válasz erre

muki

6 éve, 7 hónapja és 22 napja

Remélem hogy nem süllyednek le eddig.

válasz erre

fighterlaci

6 éve, 7 hónapja és 22 napja

Jó nagy marhaság lenne, de már semmin nem lepődök meg.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja