Még augusztusban megjelenik az Observer, a Layers of Fear alkotóinak cyberpunk horrorja

2017. július 21.
3.7421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már nagyon jól tudjuk egy ideje, hogy a lengyel Bloober Team a nagyszerű Layers of Fear után rögtön belecsapott egy Observer címre keresztelt cyberpunk horrorba, ami a legfrissebb hírek szerint közelebb van a megjelenéshez, mint hittük.

A csapat az Aspyr Media kiadójával karöltve ugyanis bejelentette, hogy terveik szerint augusztus 15-én már PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is megjelenhet a játék, amihez a jó hír apropóján egy friss trailert is nyilvánosságra hoztak.

Az Observer kapcsán egyébiránt őrült és sötét kalandok várnak ránk a távoli jövőben - egészen pontosan 2084-ben -, méghozzá egy magánnyomozó, Detective Lazarski (avagy Dan) oldalán, akit nem mellesleg maga Rutger Hauer, a Blade Runner, a Sin City vagy a Batman Begins legendás színésze alakít majd.

A játékban egyébiránt Dan egy speciális vállalati finanszírozású rendőrségi egység, az Observers tagjaként váratlanul rejtélyes üzeneteket kap eltűnt fiától, amelyek egyenesen a város alvilágába vezetik őt, ahol hősünk találkozik a horror és az őrület legmagasabb szintjeivel.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

totyak

2 éve, 11 hónapja és 10 napja

Oké, hát, ezt is kihagyom. Jófélének látszik, de elég beteges, nekem az nem hiányzik.

válasz erre

Gólem

2 éve, 11 hónapja és 10 napja

Kemény game, nagyon bejön!

válasz erre

Bvektor

2 éve, 11 hónapja és 10 napja

Elég durva ez a cyberhorror

válasz erre
Observer
8.100 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Sándorkolbász profiljaWickedSick profiljamarco profilja1000feri profiljagery1113 profiljarDAVE profiljaManiac profiljaMarduk profilja