Még augusztusban megjelenhet a Decay of Logos című Zelda-klón

2019. augusztus 08.
3.8281
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Rising Star Games bejelentette, hogy augusztus utolsó napjaiban szeretnék elérhetővé tenni a legutóbbi Zelda-játék sajátosságaira épülő videojátékukat, mely Decay of Logos címmel leginkább csak a megjelenés és néhány játékelem terén állja a hasonlóságot.

Az alkotás egy külsőnézetes, akció-kalandos köntösbe bújtatott szerepjáték lesz, melyben rajzfilmes grafika társaságában kell felfedeznünk egy csodálatos fantáziavilágot, miközben a folyamatos fejlődés és a fejtörők mellett központi szerepet kapott benne a harcrendszer.

Olyannyira, hogy a küzdelmek rendkívül alapos szisztémára épülnek, így díjazva lesz a kockázat, a taktika, a reflex és a jó időzítés, miközben rengeteg mozgásforma, kombók és ősi mágia egyaránt megjelenik a küzdelmek során.

Mutatjuk, miként néz ki mindez a gyakorlatban, de előbb a megjelenési dátumok: augusztus 24-én PS4-re, augusztus 29-én Nintendo Switch-re, majd augusztus 30-án PC-re és Xbox One-ra érkezik.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

totyak

11 hónapja, 3 hete és 2 napja

Kinézetre tényleg Zelda, játékmenetre inkább Fable.

válasz erre

Direktor

11 hónapja, 3 hete és 3 napja

Hangulatos, tetszik nagyon!

válasz erre

Gólem

11 hónapja, 3 hete és 3 napja

Nem is lesz ez rossz.

válasz erre
Decay of Logos
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

smadi1968 profiljaDav2377 profiljaSándorkolbász profiljapityuska profiljaManiac profiljaMarduk profiljamarco profiljarDAVE profilja