Még a héten indul a Fortnite ötödik szezonja

2018. július 10.
1.6771
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Epic Games a Fortnite hivatalos Twitter-csatornáján keresztül mutatta be az első teaser képet a népszerű battle royale móka következő szezonjáról, merthogy küszöbön van már az ötödik évad, melyet számtalan in-game esemény vezetett fel az elmúlt napokban.

Az egyik legjelentősebb alighanem az volt, hogy egyelőre még mindig rejtélyes okokból megrepedt az égbolt, a pálya egyes részei pedig kezdtek eltünedezni, amit most a fejlesztők megkoronáztak egy olyan teaser képpel, amin egy macska vagy egy róka álarca előtt egy ugyanolyan repedést láthatunk, mint a digitális égbolton.

A rajongók részéről természetesen rögtön megindult a spekuláció, a legáltalánosabb és legvalószínűbb pedig alighanem az, hogy az Epic Games egy időutazós koncepcióval dobja majd fel a héten - helyi idő szerint vélhetően csütörtökön - induló ötödik évadot.

A róka ugyanis a japán folklórban többek között természetfeletti képességekkel rendelkezik, és erőt gyakorol az idő, valamint a hely felett, vagyis innen eredeztethető az időutazós koncepció, de az sem elhanyagolható, hogy a pályán például váratlanul megjelent egy vadnyugati postakocsi...


1 hozzászólás

Mordorer

9 hónapja, 3 napja

Nem gondoltam amúgy hogy a PC-s és a mobilos verzió ennyire együtt fog menni, pedig tökéletes szinkronban vannak az események. Durva.

válasz erre
Fortnite
14.899 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt