Még a Batmobil is hamarosan bekerül a GTA Online-ba

2017. október 08.
3.5561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Rockstar bejelentette, hogy már tényleg nem kell sokáig várni a GTA Online soron következő nagy frissítésére, aminek részeként október végén berobog többek között a Transform Races névre keresztelt új játékmód.
 

Ez azonban messze nem minden, a készítők ugyanis megosztották a rajongókkal, hogy emellé két további extra móka, a Condemned és a Dogfight is beroboghat az alkotáshoz, előbbi egy free-for-all típusú szabályrendszerrel, utóbbi pedig légi csatákkal a középpontban.

Hogy igazán teljes legyen az összkép, a Rockstar szerint a frissítéssel három új jármű is befuthat még közénk, így érkezik a Hunter helikopter, a Coul Cyclone névre hallgató szuperautó, valamint egy Batmobil is, amit természetesen a licencproblémák miatt Vigilante néven találunk meg a frissítésben.
5 hozzászólás

totyak

4 éve, 4 hónapja és 22 napja

Annyi apró kis frissítés jön viszonylag rövid időn belül, hogy a legtöbben ki sem tudunk próbálni mindent. Én pl. van, hogy 1-2 hétig le sem ülök már a játék elé, nincs rá időm, vagy mással játszom. Seperc alatt le lehet maradni a frissítésekkel. Nekem ez a frissítésáradat nem szimpi, ráadásul többnyire ugyanaz a séma mindegyiknél, csak a pénz farmolásra megy az egész. És sok játékosnak ez meg is felel. Én is inkább az új epizódot várom már. Szép volt, jó volt, de elég volt az 5.

válasz erre

bekecs

4 éve, 4 hónapja és 22 napja

Állat!

válasz erre

petrovicsz

4 éve, 4 hónapja és 22 napja

Inkább a GTA6 jönne már...

válasz erre

fighterlaci

4 éve, 4 hónapja és 22 napja

Mondjuk a Batmobil nagyon kemény cucc lesz!

válasz erre

VaPe

4 éve, 4 hónapja és 22 napja

Minden ****t belepakolnak ebbe is!

válasz erre
GTA Online
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt