Megérkezett a 6.10-es firmware update

2009. október 01.
3.0461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Befutott a soron következő, 6.10-es számozású PlayStation Portable firmware, amely tartogat újítást a régebbi modellek és a mai napon debütáló, PSPgo számára is.

Elsősorban a masina zenei szekciója kapott méretes löketet, a Sony az aktuális frissítéssel ugyanis bevezeti a handheld-hez a Sony Ericsson Walkman modellekben már régebb óta alkalmazott SensMe opciót, amely tizenkét kategóriába soroltatja a Media Go szoftverrel a masinára töltött zenéket, közülük utána hangulatunknak, érzelmi tónusunknak megfelelően válogathatunk.

Eric Lempel segítségével a SensMe feature-t videó segédlettel lejjebb mutatjuk meg. A második lényegi frissítés viszont már kifejezetten a PSPgo-t érinti, a Bluetooth Tethering, melynek alkalmazásával modemként használhatjuk a mobilunkat a zsebkonzol számára. Ez azoknak jön majd jól, akiknek nincs vételi körzetben Wi-Fi hozzáférésük, de mégis csatlakozni szeretnének a nethez a Sony miniatűr konzol masinájával. A két készülék összehangolásával máris net hozzáférést biztosíthatunk a PSPgo-nak. Frissül továbbá a Media Go szoftver, a legújabb verziót az alábbi linken érhetitek el.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.

Media Go Download
nincs még hozzászólás

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljamarco profiljamarco profiljaSándorkolbász profiljaMarduk profilja