Medieval II: Total War 1066 mod érkezik

2008. szeptember 02.
10.7431
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Rengeteg játék van, amit rajongók vagy éppen maguk a fejlesztők szeretnének feldobni kicsit pár aprósággal, amik általában ingyenes mod-ok formájában érkeznek.

Azonban ezek elég gyakran a kiegészítők méreteit is elérhetik. Ez történt a neves Medieval II Total War-ral is, amelyhez egy olyan kis mod-ot kapunk hamarosan, amely egészen az 1066-os esztendőbe repít minket a mai Brit szigetekre. Már az első körben kitűnik, hogy nem egy összecsapott kis belenyúlkálásról van szó, hanem igényesen kidolgozott, szinte tényleg kiegészítőnek nevezhető mod kerül napvilágra hamarosan.

Medieval II: Total War 1066 mod érkezik - 2. kép


És az iskola második napján kedves gyerekek, mit tanultatok történelem órán? Mi is volt 1066 tájékán a Brit szigetek körül? Hát igen tulajdonképpen semmi, én sem emlékszem nagyobb eseményre, csak egy kis apróságra. Pontosabban egy népcsoportra, akik a vikingek voltak. És úgy tudom ebben az évben sikerült rátámadniuk az angolokra. Abban az időben még garázdálkodtak rendesen és akár majd az ő bőrükbe is belebújhatunk, egy-két igazán vérengző csata erejéig.

Medieval II: Total War 1066 mod érkezik - 3. kép


Na akkor lássuk mit is kínál nekünk ez a kis ingyenes kiegészítő! Hat új játszható népcsoportot kapunk, melyek a következők: Anglo-Saxons, Normans, Norsemen, Scots, Wels, Irish. Kapunk egy új térképet, amelyen 22 provinciát fogunk találni és mint mondottam ez a Brit szigetek lesz, a mai Írországgal együtt és még tartozik egy jókora terület a mai Franciaország északi részéből is. Olyan igazi történelmi emlékeket sikerült lemintázniuk a srácoknak, mint a Stonhenge vagy éppen a The Lia Fáil és átélhetünk majd olyan történelem hű csatákat, mint például a Hastings-i vagy a Fulford-i csata.

Természetesen lesznek majd új hajók, mivel a vikingek ugye nagy hajós nevében állnak a történelemben, illetve még rengeteg kis apróságba belenyúlt a mod-készítő csapat, amik tényleg csak csekély dolgok. A kicsit elhízott mod elvileg még ebben a hónapban letölthetővé válik, elvileg ingyen és bérmentve, így akinek megvan a Total War és hiányolta belőle a vikingeket, az mindneképpen kutassa fel! Sok-sok ilyent még a játékokhoz!
nincs még hozzászólás

 

kapcsolódó hírek, cikkek

1066MHz-es DDR2 memória

1066MHz-es DDR2 memória

legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja