MediaTek megoldás kerülhet a következő Nexus mobilba

2014. április 18.
1.6471
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Google jelenlegi Nexus mobilja, a Nexus 5 rendkívül népszerű, hiszen végre egy jó áron kapható, kiforrott és kellően erős készüléket vásárolhatnak a többi nagy nevet már megunó androidos felhasználók.

A sikeres szereplés természetesen magában hordozza az utód valószínűségét, ám a folytatással kapcsolatban igen érdekes pletykák láttak napvilágot. A Nexus mobilok ugyanis eddig jórészt a Qualcomm különféle megoldásait használták, ám a következő széria már a kínai rivális, a MediaTek megoldásaival érkezhet.

Ez nagyon kezdetleges feltételezés, de ha jobban belegondolunk, akkor igen ésszerűnek tűnhet. A Nexus mobilok célja főként az androidos élmény szélesebb elterjesztése, melyet formás kialakítás és erős hardver segít. A legnagyobb segítség azonban az ára, hiszen a Nexus termékek mindig is jó árazással érkeztek. Itt jön képbe a MediaTek, hiszen a vállalat már több alkalommal is bizonyította, hogy felnőtt a feladathoz, hiszen új megoldásai nagyon sok készülékben hajtják remekül az Android rendszert. Ezzel a lépéssel árat is csökkenthet, illetve megtarthat a Google, ami még tovább növelné a Nexus mobil népszerűségét.
3 hozzászólás

Vendég

10 éve, 9 hónapja és 19 napja

Nekem nexus 4 em van és elégedett vagyok bele de az új telefont biztosan megveszem!

válasz erre

teglasdavid

10 éve, 9 hónapja és 19 napja

Nexus !! röhögő smiley Menő név !!röhögő smiley

válasz erre

Dr.Benzin

10 éve, 9 hónapja és 20 napja

Nekem nexus tabletem van. Azzal semmi gond nincs mosolygó smiley Gondolkodtam egy új telefon vételen szerintem az is nexus lesz.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
muki profiljaGargameth profiljaBotyi profilja