Medal of Honor: Nem egy propagandajáték

2010. február 23.
1.7481
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
A Call of Duty előtt és mellett létezett a Medal of Honor, amely a második világháború szörnyűségeit elevenítette meg, először kiválóan, aztán később borzalmasan.

A sorozat lassan kihalt, helyét a játékiparban az Infinity Ward és a Treyarch által gondozott CoD széria vette át. Az IW aztán áttért a világháborúról a modern harcászatra, s azonnal bankot is robbantott a Modern Warfare első, tavaly pedig a második részével. Az EA nem egy olyan cég, amely tétlenül figyeli a konkurencia pénztárcájának drasztikus dagadását, ezért úgy döntött, visszaszerzi ellopott pozícióját az FPS-ek világában. Erre tökéletes a Medal of Honor név, hiszen egy bejáratott címről van szó, nagy rajongótáborral. A nemsokára megjelenő új MoH ráadásul a modern harcászatot részesíti előnyben, így minden esélye megvan a sikerre.

Sean Decker az új Medal of Honorral kapcsolatban elárulta, hogy nem egy propagandajátékot készítenek. A játékot egyébként többen a hazai mozikban is futó sikerfilmmel, a Bombák Földjén című alkotással hasonlítják össze. "A MoH nem lesz egy olyan propagandajáték, ahol minden harmadik képkockán az amerikai zászlót lengetik"- közölte Decker. "Sokkal földhözragadtabb lesz ennél. A Bombák Földjén legnagyobb erénye az volt, hogy nem politizáltak benne. A filmben szó sincs arról, hogy miért kezdődött el az iraki háború. Sokkal inkább az embert, mint résztvevőt mutatták be benne. Mi is ezt szeretnénk elérni az új Medal of Honorban."
1 hozzászólás

Vendég

15 éve, 1 hónapja és 23 napja

tegyed spankacsintó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Gargameth profiljaXTomiX0029 profiljaKisember001 profiljaBotyi profiljamarco profilja