Mechanikus gamer billentyűzet érkezik a Rapoo műhelyéből

2015. április 16.
1.4701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Rapoo kapcsán már oldalunkon is megismerhettetek néhány játékosoknak szánt billentyűzetet, hiszen hírt adtunk a VPRO 700 és VPRO 900 névre keresztelt modellekről, nemrég pedig a kettő közé megérkezett a legújabb Rapoo billentyűzet.

Mivel a két számozás között kimaradt egy szép kerek szám, ezért adta magát, hogy Rapoo VPRO 800 néven mutatkozik be a vállalat legújabb játékosoknak szánt billentyűzete. A 119 eurós (36 000 Ft) ajánlott ár is jól mutatja, hogy komoly megoldással van dolgunk, így természetesen háttérvilágítást és mechanikus kapcsolókat kapunk a pénzünkért.

A mechanikus kapcsolók kapcsán a sárga Kailh megoldásokra esett a vállalat választása, ami itthon nem túl ismert, de ettől függetlenül minőségi darabokról van szó. Elvileg 60 millió lenyomás sem okozhat gondot a gomboknak, melyek 2mm-es aktiválási ponttal rendelkeznek. A 113 gomb közül 109-et egyedileg programozhatunk, melyben az öt profil is sokat segít majd, az USB kábel pedig két méter hosszú.
2 hozzászólás

Prophet

9 éve, 9 hónapja és 13 napja

Érdemes egy mechanikus bill-t beszerezni nagyon nagy élmény vele gépelni és játszani csak szerintem kicsit túl vannak árazva

válasz erre

totyak

9 éve, 9 hónapja és 15 napja

Igazán kíváncsi lennék, hogy mennyi egy ilyen csodabillentyűzet előállítási költsége.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja