Mechanikus gamer billentyűzet érkezik a QPAD műhelyéből

2014. október 08.
3.0651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A QPAD a neves perifériagyártók közé tartozik, ám itthon nem igazán ismertek, viszont nagyságukat mi sem példázza jobban, mint az, hogy a memóriapiacon uralkodó Kingston is velük együtt dolgozta ki új gamer headsetjét.

A vállalat nemrég egy új gamer billentyűzetet jelentett be, mely egy korábbi sikeres termékük továbbfejlesztett változata. A QPAD MK-70 ugyanis nyíltan az MK-50 utódja, melynél átdolgozták a háttérvilágítást és a kapcsolókat.

Ha már a közeli rokonság előkerült, akkor azt is érdemes megemlíteni, hogy az újdonság felülről is sokat merített, hiszen egy leegyszerűsített MK-85-öt is láthatunk benne. A Cherry MX red kapcsolók 50 millió lenyomást is bírnak, ráadásul akár egyszerre is lenyomhatjuk őket, a billentyűzet érzékelni fogja. Az USB csatlakozó mellé jár egy PS/2-es átalakító is, a háttérvilágítás pedig négy szinten állítható. Az újdonság a hónap végén kerül a boltok polcaira, méghozzá 99 eurós (30 500 Ft) ajánlott áron.
4 hozzászólás

totyak

4 éve, 10 hónapja és 4 napja

Olyan nagyon gagyi kínainak néz ki

válasz erre

kpal

4 éve, 10 hónapja és 4 napja

Mikor lesz már egy ilyen világítós bill elérhető áron

válasz erre

Bvektor

4 éve, 10 hónapja és 4 napja

Mechanikus ide vagy oda, szerintem ez nagyon nem ér 30ezret.

válasz erre

jkotyec

4 éve, 10 hónapja és 4 napja

Azért meg lesz az ára neki!

válasz erre

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

DaevTheHun profiljarDAVE profiljaManiac profiljaEAG1 profiljaWickedSick profiljaitalianman profiljaMarduk profiljagokuvsvegita profiljagery1113 profiljaTidus profilja