Max Payne-t megfilmesítik

2008. február 03.
1.9361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Max Payne a mozivászonra készül.

Még tavaly novemberben kerültek elő az első pletykák arról, hogy megfilmesíteni készülnek az akciójátékok egyik sztárjának történetét. A márcisuban induló forgatás Torontoban lesz, a film gyaníthatóan jövőre mutatkozik be a mozikban. A főhős Max-et Mark Wahlberg alakítja majd, az amerikai szépfiút eddig olyan filmekben láthattunk, mint például a Boogie Nights, vagy az Egy kosaras naplója.

A film az első rész történetét dolgozza föl, melyben Max nagyvárosi zsaruként csatlakozik a drogellenes osztályhoz, majd olyan ügyekbe üti az orrát, ami miatt megölik feleségét és gyermekét. Ezután ámokfutásba kezd, és nem nyugszik amíg nem sikerül felgöngyölítenie a szálakat és megtalálni azt, aki miatt elvesztette családját. Mivel saját kezébe veszi az ügyet, önbíráskodásba kezd, így még a rendőrség is vadászik rá.

Akárhogy is, e sorokat írván újra kedvet kaptam, hogy végigtoljam az első részt. Hogy a film milyen lesz, az még kérdés ugyan, általában nem túl jók a tapasztalatok, ami a videójátékok filmes adaptációját illeti. Ékes példaként ott van például a Hitman, amely elég siralmas lett. Mark Wahlberg azonban remek színész, a rendező szerepében pedig az a John Moore dolgozik majd, aki elkövette például a Főnix útját, vagy a Behind Enemy Lines-t, szóval reális esély van rá, hogy szalonképes lesz a film. Meglátjuk...
3 hozzászólás

Vendég

17 éve, 7 hónapja és 16 napja

Itt is egy csípés! Nagy forma! Orvlövész alap.

válasz erre

marco

17 éve, 7 hónapja és 17 napja

Én is bírom nagyon, az Olasz melóban is nagyon jó volt. Plusz egy csípés!mosolygó smiley

válasz erre

FutuRetrO

17 éve, 7 hónapja és 17 napja

Mark Wahlberg, aka Marky Mark... Mekkora zenéi voltak Prince Ital Joe-val... Azok a gyönyörű kilencvenes évek... Na és persze a Reneszánsz emberben is mekkorát alakított, Danny De Vito-val..., de a Robbanófejek is ott volt... Csípem a srácot és pont!

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Megfilmesítik a Space Invaders-t

Megfilmesítik a Space Invaders-t

legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja