Max Payne Movie: Új tag a csapatban

2008. április 04.
2.3031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Korunk nagy filmes múzsája a videójátékipar.

Egyre több és több játék forgatókönyve, látványvilága ragadja meg a nagy Hollywood-i rendezők fantáziáját, melynek eredményeképp rendre érkeznek is az - esetek legnagyobb többségében - elbaltázott mozis feldolgozások. A népszerű Max Payne-t is vászonra álmodták korábban és nekiláttak formába önteni az elképzeléseket, Mark Wahlberg segítségével. Mostantól viszont egy új arcot is üdvözölhetünk a stáblistán...

..., aki nem más, mint a hölgyek egyik nagy kedvence, Chris O'Donnell uraság. Érdekes módon Chris egy olyan karaktert fog megszemélyesíteni a filmben, akit a játék két része alatt soha sem láthattunk. Jason Colvin karakteréről sajnos egyelőre még semmit sem tudunk, de ez is változik majd az idő múlásával. Chris O'Donnell-t az "újkori" Batman-ekből ismerhetjük leginkább, ahol a denevérember segítőjét, Robint személyesítette meg, hozzáteszem, nem is rosszul.

Chris karrierje szunnyadóban volt, de azért halottnak semmiképp sem neveznénk, ám most remek lehetőséget kapott, hogy visszatérjen végre a rivalda fénybe. A Max Payne mozit a 20th Century Fox stúdióiban forgatják nagy szorgossággal, hogy várhatóan jövőre bemutathassák a nagyközönségnek a világ filmszínházaiban. A játék iszonyatos potenciálja vajon mennyire fog átjönni a vászonról? Ez a jövő egyik nagy kérdése, melynek megválaszolásával 2009-ig várnunk kell. Isten hozott, Chris.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profiljaBotyi profilja