Mától letölthető az Office Live béta

2006. február 15.
1.5881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Microsoft kiadja legtermelékenyebb szoftverének új béta változatát Office Live néven, a 10 alkalmazottnál kevesebbet foglalkoztató vállalakozásokra szabott szoftver több mint 100 ezer cég tesztelheti.

A Microsoft felmérése szerint a vállalkozások között a 10 főnél kevesebbet foglalkoztató cégek speciális helyzetben vannak. Szinte mindegyikük rendelkezik internetes hozzáféréssel, ám csupán a vállalkozások felének van saját weboldala. Az Office Live e-mail kezeléstől a domaineken át a weboldalépítésig rengeteg olyan dolgot kínál, mely kifejezetten az ilyen kategóriájú kisvállalkozásokra szabott.

A végleges változat érkezése novemberre várható, addig a Live béta tesztelhető ingyenesen, a költségek nélküli webszolgáltatásokat is beleértve. Az új érdeklődők a vállalat weboldalán iratkozhatnak fel a program teszteléséhez. A Microsoft az Office Live-val egy igen népes, ám eddig elhanyagolt réteget szeretne lefedni, a szoftver sikere pedig igazán fontos a vállalatnak, hiszen az Office irodai programcsalád évek óta legjövedelmezőbb termékük.

Kapcsolódó linkek:
Microsoft Corporation
1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 7 hónapja és 8 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
zender profiljaDav2377 profilja