Mától Classic és Platinum a Tomb Raider: Underworld

2009. május 22.
2.5051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az Eidos Interactive mai bejelentése megerősíti, hogy ettől a naptól fogva a legújabb, Crystal Dynamics által összerakott Tomb Raider epizód, az Underworld, jóárasított formában kerül újra a polcokra.

Az Xbox 360-as változat Classics, a PlayStation 3-as konverzió pedig Platimum státuszra vált, ami egyet jelent a drasztikus árcsökkenéssel is. Brit pénzben számolva húsz Fontért (nagyjából hat és fél ezer Forint) vihető haza mindkét kivetülés, ami remek biznisz, hiszen ez egy korrekt epizódja lett az utóbbi időben megzuhant sorozatnak.

Akik nem ismerik a játékot, de tervezték megkaparintani, azoknak további löketet adhat a hetvenöt pontos Metacritic átlag, amely ugyan alacsonyabb, mint az ezt megelőző Legend nyolcvanas középértéke, de még így is egy remek kaland van kilátásban, Classics és Platinum árszabással. A Tomb Raider: Underwold tavaly novemberben jelent meg és azóta sikeresen kvalifikálta magát a jóárasított klasszikusok közé mindkét platformon, ezt pedig minden bizonnyal az eddigi magas példányszú fogyása tette lehetővé. Egy játék akkor érkezik Classics, vagy Platinum kiadáshoz, amikor az adott régióban elérte az előre kitűzött eladási mennyiséget. Ezek szerint megvolt ez a határ, irány a beszerzése.
1 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

16 éve, 1 hónapja és 26 napja

[Tiltott felhasználó!]

Tomb Raider: Underworld
7.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaDav2377 profilja