Mától aktiválva a Steam Guard minden Steam felhasználó számára

2011. március 17.
3.2441
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A Steam sosem bízta kecskére a káposztát, és mindig 2-re zárta az ajtót, miután porig rombolta az odáig vezető lépcsőt: bizony, az ő profiluk valahol a 'hermetikus biztonság' és a könnyed használhatóság között szambázik, s íme, ma valahogy elegyítették a kettőt, ugyanis - mint arról a hónap elején már tettek említést - a mai nappal aktiválódott a Steam kliens Steam Guard nevezetű biztonsági bővítménye, mely újabb pofont jelent a hátsó szándékú felhasználók számára, ugyanakkor még egy orrhossznyival bonyolultabbá teszi a bejelentkezést a báránylelkű Steam tagoknak.

A Steam Guard a Steam legközelebbi frissítése során teszi tiszteletét számítógépünkön, s lehetőséget ad majd arra, hogy felhasználói fiókunkat saját gépünkhöz csatoljuk, melynek folytán a más PC-kről való bejelentkezés esetén a Steam egy jóváhagyásra váró üzenetet küld e-mail címünkre.

A felhasználói fiókba egész addig nem jelentkezhetünk be más gépekről, míg azt jóvá nem hagytuk.

A biztonsági bővítmény mindenki számára elérhető, aki rendelkezik egy Második Generációs Intel Core, vagy Core vPro processzorral. A fejlesztők saját alkalmazásaikba is belecsempészhetik majd a Steam Guard biztonsági rendszerét a Steamworks-ön keresztül.

A Steam Guard aktiválható/deaktiválható bármikor a 'Beállítások' (Settings) menüben.

A Steam Guard a Steam legközelebbi frissítése során teszi tiszteletét számítógépünkön, s lehetőséget ad majd arra, hogy felhasználói fiókunkat saját gépünkhöz csatoljuk, melynek folytán a más PC-kről való bejelentkezés esetén a Steam egy jóváhagyásra váró üzenetet küld e-mail címünkre.'>
3 hozzászólás

Vendég

14 éve, 1 hónapja és 14 napja

Nagyon ****a met nekem megszünt az email fiókom a t-home-nál így küldhetik az emailt. ilyenkor mi a teendő? tud valaki segíteni?
meglepett smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 2 hónapja

jó ötlet, lehetett volna előbb is!

válasz erre

Lac

14 éve, 2 hónapja

Aki 5 gépen játszik ugyanazzal az acc-al, az most szívhatja a fogát, de egyébként ez teljesen jó ötlet az acc lopások elkerülése érdekében.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja