Mától a boltok polcain tündököl a The Sims Medieval

2011. március 25.
3.6381
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Ha úgy érzed, a simek még mindig nem éltek át elég kalandot és konfigurációt, hát most még egy lépéssel közelebb kerülhetnek eme nemes célhoz.

Megjelent ugyanis a The Sims Medieval, mely a középkor érájába repíti vissza az imádott kis simeket, ahol kalandozhatnak, birodalmat építhetnek, hősökké válhatnak - szinte korlátlan lehetőséget szolgáltatnak neked a szórakozásra. Hogy a The Sims Studio vezérigazgatójának, Scott Evans szavait idézzem: "A The Sims Medieval az új, önálló terméksorozatunk első darabja, amely a The Sims alapértékeit megtartva új elemekkel gazdagítja a játékmenetet, lehetővé téve a játékosok számára, hogy egy gazdag új világ felfedezése közben kalandokban bővelkedő középkori történeteket mesélhessenek el."

Mától a boltok polcain tündököl a The Sims Medieval - 2. kép

A középkorban játszódó cselekmény új helyzetek tömkelegével szembesíti a játékosokat, akik teljesebb irányítást élvezhetnek simjeik sorsa felett, mint valaha. Királyságuk építése közben a legkülönbözőbb társadalmi státuszú és foglalkozású simhősöket irányíthatják: kobzosokat és lovagokat, varázslókat és papokat, kovácsokat és kémeket. Minden simhőssel más élmény játszani, hiszen a felhasználók a karakterek szakmai életét is irányítják amellett, hogy kalandokban bővelkedő küldetésekre vezetik őket. A játékot mindezeken túl olyan elemek is színesítik, mint a környező területekkel való diplomáciai kapcsolatok építése, és persze a középkori büntetések.

A játékmenet küldetésalapú ? minden egyes küldetés új alaphelyzetet teremt, és egyben új lehetőséget kínál a kaland főszerepét játszó simhős kijelölésére. A küldetés kiválasztását követően a játékosoknak el kell dönteniük, hogy milyen módon kívánják megoldani a feladatot, és melyik simhős a legalkalmasabb a célra. A ?The Witch is Back? (A boszorkány visszatért) című kaland esetében például a játékosok úgy dönthetnek, hogy a királyukkal nőül veszik az országba látogató boszorkát. Ha inkább eltennék láb alól, a varázsló, a kém vagy a lovag a legmegfelelőbb választás. Ha azonban csak egy kicsit meg akarják gyöngíteni, egy papot, egy orvost vagy egy varázslót érdemes választaniuk. A több tucat, különféle módokon megoldható küldetés színes és sokrétű játékélményt biztosít, lehetővé téve, hogy a játékosok újabb és újabb módokon meséljék el kedvenc középkori legendáikat.

Mától a boltok polcain tündököl a The Sims Medieval - 3. kép

A The Sims Medieval minden egyes összetevője egy különleges, magával ragadó középkori világ kialakítását szolgálja, a küldetésalapú játékmenettől a korhű tárgyakig (kardokig, trónusokig, kalodákig), a kedves karakterektől a tájak festői szépségéig. A játékosok a királyságba érkező összes hőst kedvük szerint átszabhatják, egészen a jellemük kialakításáig és a legfőbb hibájuk meghatározásáig. A felhasználók és karaktereik között különleges kapcsolat alakul ki: a játékosok nem csupán hősi kalandokba küldik simjeiket, de arról is gondoskodnak, hogy azok ne hanyagolják el napi kötelezettségeiket, a betegekről és elesettekről való gondoskodást, az egzotikus áruk kereskedelmét és a fegyverkovácsolást.

Platformok: Microsoft Windows, Mac OS X.
4 hozzászólás

Vendég

14 éve, 1 hónapja és 18 napja

macre is van? királyság!

válasz erre

skyman

14 éve, 1 hónapja és 19 napja

marco írta:
Te Simsezel? meglepett smiley
Nem dehogyröhögő smiley
Csak itt a GC-én nyomon szoktam követni, h mennyi minden jön ki hozzá folyamatosanröhögő smiley

válasz erre

marco

14 éve, 1 hónapja és 19 napja

skyman írta:
Hát részemről már nagyon sok kalandot átéltekröhögő smiley
annyira sokat, h már nem is tudom követniröhögő smiley
Te Simsezel? meglepett smiley

válasz erre

skyman

14 éve, 1 hónapja és 19 napja

Hát részemről már nagyon sok kalandot átéltekröhögő smiley
annyira sokat, h már nem is tudom követniröhögő smiley

válasz erre
The Sims Medieval
8.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaiPet profilja