Mától PS4-re is elérhető a Gwent: The Witcher Card Game bétája

2017. március 31.
3.3651
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A CD Projekt RED munkatársai bejelentették, hogy a mai nappal hivatalosan is elrajtolt a Gwent: The Witcher Card Game technikai bétája PS4 platformokon, ezáltal végre a Sony konzoljával rendelkezők is csatlakozhatnak a vajákos kártyázás örömeihez.

Mielőtt bárki megörülne, felhívnánk a figyelmeteket arra, hogy egyelőre még csak technikai bétáról van szó, ami időszakosan tart majd, így a ma este 7 óra magasságában induló tesztek április 3-ig maradnak életben, de ha sikeresen lezajlik minden, és a készítők elhárítják az esetleges hibákat, akkor rövidesen a folyamatos zárt béta is elrajtolhat.

A Gwent: The Witcher Card Game zárt bétája egyébiránt már elérhető PC-re és Xbox One-ra is, így éppen ezért már nagyon itt lenne az ideje, hogy a PS4-es változat egyaránt felsorakozzon melléjük.
Gwent: The Witcher Card Game technikai bétája PS4 platformokon, ezáltal végre a Sony konzoljával rendelkezők is csatlakozhatnak a vajákos kártyázás örömeihez.'>
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 7 hónapja és 5 napja

Hentes írta:
Hű micsoda game! röhögő smiley Tényleg van aki játszik ilyenekkel? meglepett smiley
Szerintem egy csomóan nyomják. Van, akinek ez tökéletes játék, neked, nekem meg érthetetlen. Ezért szuper, hogy különbözőek vagyunk.

válasz erre

Hentes

7 éve, 7 hónapja és 6 napja

Hű micsoda game! röhögő smiley Tényleg van aki játszik ilyenekkel? meglepett smiley

válasz erre

Direktor

7 éve, 7 hónapja és 6 napja

Ez milyen gagyi már! röhögő smiley

válasz erre
Gwent: The Witcher Card Game
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja