Mától minden Acer laptop 3 év garanciával kerül a boltokba!

2019. augusztus 01.
3.5591
marco profilja, adatai
marco
Az Acert igazán szeretjük, nem csak a Predator gamer család miatt, hanem azért is, mert mindig próbál megfelelni a vásárlói igényeknek, jól példázza ezt, hogy eddig is többször adott már ajándékba plusz egy év garanciát a cég.

Mostantól azonban ez alap lesz, ugyanis a 2019. augusztus 1 után vásárolt, bármilyen laptopra három év teljes körű garanciát ad a vállalat, amiben a háztól-házig és a budapesti szervizközpontba elvitel között is lehet választani.

A gamerek számára fejlesztett Predator laptopok eddig is ilyen hosszabbított garanciát kaptak, azonban mostantól ez minden eszközre vonatkozik, a legkisebb, legolcsóbb Acerre is, ami valljuk be, elég megnyugtató opció, ha eszközt vásárol a felhasználó.

Egészen pontosan ezekről a kászülékekről van jelenleg szó:

Aspire sorozatok (1,3,5,7)
Spin sorozatok (1,3,5,7)
Swift sorozatok (1,3,5,7)
Nitro sorozatok (5,7)
Predator sorozatok (Helios, Triton)
Travelmate (B,P,X)
Extensa
ConceptD sorozat

A kiterjesztett, 3 éves teljes körű garancia mától, azaz 2019. augusztus 1-től vonatkozik minden egyes, a mai naptól vásárolt Acer laptopra, akár magánszemélyként, akár cégként vesszük meg azt.
3 hozzászólás

totyak

1 éve, 11 napja

Amíg csak a címet olvassa az ember, addig nem feltétlenül jön át, hogy ez pozitív hír. lehet akár 5 évről 3-ra csökkentés is

válasz erre

C64 fun

1 éve, 11 napja

Wow!

válasz erre

zender

1 éve, 11 napja

Nagyon ****a! Amúgy nem is tudtam hogy a Predatoroknak eddig is 3 volt!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Shade profiljagery1113 profiljaManiac profilja