Mától kezdve nem jelent gondot a csapatsebzés a Rainbow Six Siege-ben

2019. május 08.
3.2301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Ubisoft egészen trükkös módon fogja likvidálni a baráti tüzet a Rainbow Six Siege esetében, merthogy az aktuális, egészen konkrétan a ma élesedett frissítés által a társainkra kiosztott sebzésünk visszahárul ránk.

Egy bizonyos mértékig nem büntet a rendszer, ám egy határ átlépése után a sebzést az okozója fogja visszakapni, így elkerülve, hogy a véletlenül kiosztott baráti tűz ne jelentsen problémát. Ez a szisztéma egyaránt érvényes az elsődleges és másodlagos fegyverekre, illetve a legtöbb operátor egyedi cuccára.

Ettől függetlenül viszont a fejlesztők kiemelik, hogy ez még nem a rendszer végleges formája, a jövőben még alakítgathatják a visszajelzések alapján. A mai patch által hozott összes változtatást ITT tekintheted meg.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

1 éve, 4 hónapja és 15 napja

Az a baj, hogy tényleg olyan sokszor a helyzet hogy nem figyelnek és kiugranak eléd akkor az lehet nem is a te hibád, de így akkor meg téged büntet a rendszer.

válasz erre

Vidoros

1 éve, 4 hónapja és 15 napja

Ez egy jó megoldás. Kár hogy sokszor az a baj hogy az idióta eléd ugrik, nem lehet mit tenni.

válasz erre

Direktor

1 éve, 4 hónapja és 15 napja

Nem rossz nem rossz.

válasz erre
Rainbow Six: Siege
11.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljasony1515 profiljaMarduk profiljagery1113 profiljac0m1n65un profiljarDAVE profiljakaisi23 profiljaWickedSick profilja