Matchmaking nélkül érkezik a The Division 2 első raidje

2019. május 15.
4.3921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Akik a The Division 2-t leginkább a matchmaking által összepárosított társakkal együtt játsszák, netalántán teljesen magányos farkasként grindolgatnak, azok alaposan meg lesznek lőve az első raid érkezésekor.
Advertisement

Mint azt tudjuk, holnap befut az Operation Dark Hours, ami a looter shooter első 8 fős aktivitása lesz, azonban matchmaking lehetőség nélkül fog debütálni, azaz ha a klánodban nincs további hét játékos, akivel le tudtok szervezni egy nekifutást, vagy további elegendő mennyiségű barátod, aki épp online van, akkor sajnos nem tudod véletlenszerűen sorsolt társakkal kiegészíteni a brigádot.

Mivel a játék legkeményebb endgame tartalmáról van szó, így kijelenthetjük, hogy orbitálisan nagy hiányosságról beszélünk, amit remélhetőleg a későbbiekben pótolnak, merthogy az internetes fórumok már most lázongnak a funkció kimaradása miatt.


The Division 2-t leginkább a matchmaking által összepárosított társakkal együtt játsszák, netalántán teljesen magányos farkasként grindolgatnak, azok alaposan meg lesznek lőve az első raid érkezésekor.'>
2 hozzászólás

Tommy

5 éve, 3 hónapja és 4 napja

Ez mekkora tré! röhögő smiley

válasz erre

Santonio

5 éve, 3 hónapja és 5 napja

Nem is értem miért hagyják ki!?

válasz erre
The Division 2
6.449 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja