Más utakon jár a Resident Evil marokkonzolos epizódja?

2009. június 09.
1.5341
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sony megígérte, a Sony megtette, szinte holtából támasztja fel a PlayStation Portable-t az idei, valamint a jövő évi szoftverkínálattal, ebben olyan franchise-ok segítkeznek, mint a MotorStorm, az Assassin's Creed, a Tekken, a Soul Calibur, a Silent Hill, vagy éppen a Jak & Daxter, és itt vannak még a frissen bejelentett nagy ászok is, úgy, mint a Metal Gear Solid: Peace Walker, és a Resident Evil.

Jelen témánk tárgya pontosan ez utóbbi franchise, amelynek egy eljövendő epizódját jelentették be a Sony zseblakójára múlt héten, Los Angeles-ben.

Egyelőre sem alcímet, sem egyéb más információt, vagy látnivalót sem dobtak a habzó szájú játékosok elé, sötétben tapogatózunk.

Ezt némileg enyhítendő, a Capcom-os Chris Kramer a kiadó unity blogjában megemlíti, hogy volt szerencséje egy korai tervezetet szemrevételeznie a stuff-ból és amit eddig látott, az totálisan eltér a sorozat eddigi darabjaitól, vagyis egy teljesen új mederbe terelhetik a srácok a franchise PlayStation Portable-re szánt epizódját.

Chris annyit tett még hozzá, hogy a jövőre megjelenő alkotás teljes egészében a Sony handheldjére lett megalkotva az alapoktól, tehát nem is egy korábbi rész újragondolása lesz csőre töltve. Sokkal előrébb nem vagyunk, viszont azt már tudjuk, hogy milyen nem lesz a cipelhető Resident Evil játék, PlayStation Portable-ön.

Jelen témánk tárgya pontosan ez utóbbi franchise, amelynek egy eljövendő epizódját jelentették be a Sony zseblakójára múlt héten, Los Angeles-ben.'>
nincs még hozzászólás

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Új utakon a Valve

Új utakon a Valve

legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja