Master Chief visszatér?

2009. március 04.
1.6981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Master Chief, a Halo sorozat ikonikus hérosza egy ideje visszavonult.

A sorozat harmadik felvonásában ismét átvehettük felette az irányítást másfél évvel ezelőtt, viszont sem a frissen megjelent Halo Wars-ban, sem pedig az ősszel érkező, Halo 3: ODST-ben nem teszi tiszteletét a veterán katona. A Microsoft vajon végleg nyugdíjba küldte volna Master Chief-et? Úgy tűnik, hogy csak átmeneti eltávozását tölti, legalábbis Frank O'Connor, a sorozat fejlesztési igazgatója így értékelte a történteket.

Frank hisz abban, hogy Master Chief visszatérhet egy napon. Hogy milyen formában láthatjuk, esetleg irányíthatjuk őt viszont, azt sajnos senki sem tudja per pillanat rajtuk kívül. Talán egy folytatásban szánnak neki ismét vezető szerepet? Más lehetőség igazából nem mutatkozik, mert az őszre datált Halo 3: ODST-ben egy egészen más oldalról közelítjük meg a dolgokat, egy vadonatúj karakterrel a fókuszban, tehát ebből is kimaradt a Halo nagy öregje.

A sorozat fanatikusait némiképp nyugalomra intheti Frank O'Connor nyilatkozata, hiszen szavaival gyakorlatilag reményt adott egy esetleges, következő, teljes értékű Halo elkészítésében. A Halo 4 érkezését sokan biztosra veszik, lévén, hogy a Microsoft egyik vezető franchise-a bújik meg a négy betűs cím mögött. Nem az a kérdés, hogy lesz-e folytatás, sokkal inkább az, hogy még ebben a generációban fut-e majd be, vagy a következő generáció hajnalára tartogatják Redmondban a nagy bummm-ot?

Ehhez kapcsolódó hír továbbá, hogy a Microsoft, a Halo csapatába vezető dizájnert keres álláshirdetés útján, akinek lehetősége lesz részt venni egy új, Halo univerzumra fókuszáló alkotás fejlesztési munkáiban. Esetleg a Halo 3: ODST munkálataihoz lesz szükségük erősítésre? Vagy máris egy újabb, ettől független epizódon munkálkodnak a színfalak mögött? Sok-sok kérdőjel, egyelőre válaszok nélkül.

Microsoft Careers
2 hozzászólás

FutuRetrO

12 éve, 3 hónapja és 26 napja

norbertony írta:
Én ravasz módon egy nyitócímként vetném be újra Master Chief urat. Pontosan ugyanazon a napon amikor az új Xbox (mondjuk legyen a neve X720) megjelenik. Szerintem a siker garantált lenne.
A felvetés nem rossz, védesd le gyorsban, nehogy a Microsoft lenyúlja és bekaszáljon vele milliókat. Halo 4-et next-gen premierre címszóval. Egyébként én is úgy vélem, hogy az ODST-vel csak az időt húzzák, benntartják a Halo-t a köztudatban a következő, feltehetően next-gen-es nagy durranásig, a Halo 4-ig.

válasz erre

norbertony

12 éve, 3 hónapja és 26 napja

Én ravasz módon egy nyitócímként vetném be újra Master Chief urat. Pontosan ugyanazon a napon amikor az új Xbox (mondjuk legyen a neve X720) megjelenik. Szerintem a siker garantált lenne.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljagery1113 profiljarDAVE profilja