Masszív újrakeverést kap a Path of Exile harcrendszere

2019. május 22.
4.4741
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az egyik legkiválóbb ARPG-vé formálódott a Path of Exile az évek során, a Grinding Gear Games alkotása legalább akkora sikersztorit tudhat magáénak, mint a Warframe, és hamarosan még jobbá válhat.

Mert bár tömve van tartalommal a Path of Exile, egy ponton mindig is egy picit esetlennek bizonyult, ez pedig a harcrendszer. Már korábban is megszellőztették, hogy hamarosan átdolgozásra kerülhet a játék ezen aspektusa, viszont most megtudtuk, hogy a 3.7-es update merőben újrakeveri a harcrendszert.

Belenyúlnak az animációkba, a támadások érzékelése is jobban fog működni, valamint a támadások továbbá visszavonhatóak lesznek, így összességében egy javított élményt kapunk. A frissítésre a június 7-ei Legion update keretein belül számíthatunk, amihez nem mellesleg egy trailer is befutott.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

11 hónapja, 3 napja

[Tiltott felhasználó!]

WickedSick

11 hónapja, 3 napja

Hellblade írta:
Ez elég jónak tűnik..
Valaki tudja esetleg milyen? Lehet haladni benne pénz nélkül is?
Jaja. Két olyan játék van a piacon, amik free-to-playek, és tökéletesen meglehet lenni belőle pénz nélkül is (legalábbis ami most így első blikkre eszembe jut, és RPG), a Warframe és a PoE. Folyamatosan jön bele mindenféle tartalom, viszont iszonyatosan komplex cucc, szóval elveszi az ember életét elég alaposan. Meg nem árt, ha vannak, akikkel nyomhatod, mi is négyen álltunk neki, sokkal funabb, mint szólóban.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 hónapja, 3 napja

[Tiltott felhasználó!]

5t3v3nk3

11 hónapja, 3 napja

De imádom mikor az istenszintre tápolt karakterek darálják a countless mob crowd-ot. .

válasz erre

fighterlaci

11 hónapja, 3 napja

Komoly átdolgozást kap!

válasz erre
Path of Exile
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja