Masszív javítást kap a The Division 2 fegyver- és képességrendszere pénteken

2019. április 03.
6.5481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A The Division 2-höz pénteken jön egy komolyabb update, melynek kapcsán most megtudtunk pár részletet a mai State of the Game streamjükből, így közelebb kerültünk ahhoz, hogy mit várhatunk az update-től.

A felhasználók szólottak, a fejlesztők meghallották, ugyanis a két legvitatottabb elemet fogják korrigálni. Egyrészt a skill modok terén sokkal kevesebb képességpont kell, hogy hozzáférjünk egy-egy módosításhoz, amire azért van szükség, mert sokszor embertelen volt a követelmény.

A fegyver modok tekintetében is komolyabb rework érkezik, merthogy eddig ugyebár úgy működött a szisztéma, hogy minden mod tartalmazott valamiféle negatív hatást is, így mondjuk, ha felszereltünk egy tárat a stukkerünkre, akkor lehet, több lőszer volt benne, de például rontott a kritikus sebzésen.

Ezt azzal hivatottak orvosolni, hogy hamarosan megjelennek azok a modok, amik nem raknak negatív hatást a fegyverre. A pénteki patch-et egyébiránt azért is érdemes várni, mert implementálják az ötödik world tiert, azaz a végső endgame fokozatot, illetve a negyedik strongholdot.
1 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 2 hónapja és 27 napja

Azt tudom értékelni amikor reagálnak a játékosok igényeire.

válasz erre
The Division 2
17.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaWickedSick profiljagery1113 profiljaGargameth profilja