Masszív frissítést kapott a Counter-Strike: Global Offensive battle royale módja

2019. május 01.
3.5921
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Mostanra már lassan ott tartunk, hogy a battle royale őrület elhalkulóban van, és csak a nagy hármas (Fortnite, PUBG, Apex Legends) az, ami erőteljesen a köztudatban van, de azért még a Valve is próbálkozik.

Élesítettek ugyanis egy frissítést a Counter-Strike: Global Offensive-hez, ami egyrészt egy Sirocco nevű sivatagos térképpel egészíti ki a battle royale-t, ezen felül pedig egy-két mechanika is bekerült, amik manapság a battle royale-okban már alapnak számítanak, egészen pontosan újjáéledési lehetőséggel és pingelési szisztémával lett több a játék.

Persze a respawn mechanika itt is a megszokott szerint működik, azaz elhullott csapattársaink tetemétől el tudjuk venni a zászlójukat, hogy azt elvíve a kijelölt ponthoz visszahozzuk őket a meccsbe. Továbbá a játék kezdete előtt képességek közül is választhatunk, mint például az ugrálást elősegítő "exo-cipők", azonban üröm az örömben, hogy a Blacksite térkép ideiglenesen kikerül a szoftverből.
2 hozzászólás

Tommy

1 hónapja, 3 hete

Mivel úgyis ingyen van, meg is nézem.

válasz erre

muki

1 hónapja, 3 hete

Ideje kipróbálnom.

válasz erre
Counter-Strike: Global Offensive
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljamarco profiljaMarduk profiljaManiac profiljaPajti24 profiljaWarriorAutobot profiljaXelosz profiljagery1113 profiljarDAVE profilja adambalonyi profiljaXelosz profilja