Masszív Cyberpunk 2077 infóáradat jött: több mint ezer NPC napi rutinját tervezték meg a fejlesztők!

2020. június 08.
4.9431
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Vaskos infóhullám érkezett a Cyberpunk 2077-ről, hiszen a német Gamestar magazin készített egy podcastet a fejlesztőkkel, mely során a lengyelek megannyi izgalmas részletről lerántották a leplet - az adás fizetős tartalomként került ki a netre, azonban egy Reddit-felhasználó nyilvánosságra juttatta a legfontosabb részleteket.
 

A pályadizájn tekintetében legalább akkora ugrásra számíthatunk, mint anno a The Witcher 2 és a The Witcher 3 között, ráadásul minden egyes missziót háromszor annyi módon tudunk majd megoldani, mint a Geralt harmadik nagy kalandjában. Továbbá az sem utolsó infó, hogy a fejlesztők kézileg tervezték meg több mint ezer NPC napi rutinját, akik tőlünk függetlenül is fogják végezni a teendőiket.

Amit láttunk eddig közelharc-rendszert, az távol fog állni attól, amire a végleges produktumra készülhetünk, ugyanis bőségesen javítanak rajta a premierig. Érdekesség, hogy a Kibertérben lesz lehetőségünk különböző fantasy-szerű lényeket lehozni, akikkel aztán kiirthatunk más hackereket.

A munkafolyamatok kapcsán is jó hírek jöttek, miszerint jelenleg több mint 701 fejlesztő ügyködik a szoftveren, és az otthoni munka elrendelésénél mindenkinek küldtek ki olyan munkaállomást, amin ott figyel a játék.

Ezenfelül roppant büszkék arra, hogy a tavalyi nagy Keanu Reeves megjelenés nem szivárgott ki idő előtt, hovatovább arról is tudomást szereztünk, hogy amint kész vannak a küldetés designerek egy misszióval, nem azonnal a következőn kezdenek dolgozni, hanem egészen a megjelenésig újból és újból újrajátsszák őket, hogy biztosan bugmentesek legyenek.
3 hozzászólás

Direktor

7 hónapja, 1 hete és 2 napja

Nem semmi. Jó sok melót raktak ebbe.

válasz erre

Gólem

7 hónapja, 3 hete és 4 napja

Akkor azért készült ilyen rohadt sokáig!

válasz erre

Patrik94

7 hónapja, 3 hete és 4 napja

Jobbnál jobb infók jönnek róla csak jelenne már meg.

válasz erre
Cyberpunk 2077
19.199 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Xelosz profiljamarco profilja