Mass Effect: Március 10.-étől tölthető a kiegészítő

2008. március 08.
3.1421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az internet térhódításának és a mervlemezzel ellátott konzoloknak hála, manapság egyre jobban el vagyunk kényeztetve különféle letölthető bővítményekkel, extrákkal, amelyek csekély összegekért kitolják a játék szavatosságát.

Az Xbox Live és a PlayStation Store remek felületet kínálnak ezen tartalmak megvásárlásához. A nagysikerű Mass Effect is hamarosan gazdagodik egy DLC csomaggal, melyet március 10.-étől tesz elérhetővé a BioWare a felhasználók számára.

A Bring Down the Sky kiegészítő csomag potom 400 Microsoft pontért lesz magunkhoz szólítható és 250MB-ot fog lecsippenteni a HDD-ről. A BioWare képekkel is szolgált, így végre meg tudjuk mutatni, hogy mire is számíthatnak azok, akik áldoznak rá a költségvetésükből. Konkrét információk nem nagyon láttak napvilágot, ezért csak a képekre tudunk hagyatkozni. Aki még esetleg nem ismerné az alap játékot sem, annak ajánlom szíves figyelmébe Yoyo kolléga tesztjét.

Mass Effect Teszt

Mivel ifjú titánunk is beismerte, hogy a játék önmagában rövidnek bizonyult, ezért bizonyára örörmmel fogadjátok a március 10.-én elstartoló bővítő csomagot, mely remélhetőleg kellő mértékben javít a szavatosságán. Ha hihetünk az információknak, akkor egy másfél órás plusz játékidőt garantál a csomag. Úgy legyen! Íme.


Mass Effect: Március 10.-étől tölthető a kiegészítő - 2. kép


Mass Effect: Március 10.-étől tölthető a kiegészítő - 3. kép


Mass Effect: Március 10.-étől tölthető a kiegészítő - 4. kép


Mass Effect: Március 10.-étől tölthető a kiegészítő - 5. kép

1 hozzászólás

angol26

10 éve, 3 hónapja és 1 napja

Akkoriban még nem sokan töltögették....

válasz erre
Mass Effect
6.699 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja