Mass Effect: Infóáradat

2009. február 18.
1.6171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Zajlik az élet a Mass Effect háza táján is, melyet a BioWare csapat hívott életre a múltban.

A játéknak azonban, mint tudjuk, jövője is lesz, hiszen az első részhez készül egy újabb DLC, valamint már a második rész munkálatai is megkezdődtek, melyet 2010-re várunk. Most erről a két apróságról hintettek el információkat a fejlesztő urak, amiknek lehet, hogy nem mindenki fog örülni, de ha valaki eltökélt Mass Effect rajongó, akkor nem lesz semmi gond.

Első körben a DLC-t hozták szóba az illetékesek, aminek a tartalma elviekben az első részben kapott volna helyet, de onnan kikerült. A mini-expanzió nem a történetre fog első körben hajazni, hanem a harcokra, azon belül is az úgynevezett aréna-küzdelmekre, tehát aki ezt hiányolta a Mass Effect-ből, az várhatja a következő letölthető tartalmat, mert abban szinte csak azt fogunk kapni.

A folytatásról már egy kicsit szűkszavúbban nyilatkoztak az illetékesek, hiszen a fejlesztések is az út elején járnak. Ami biztos, hogy sokkal darkosabb, sokkal sötétebb lesz a hangulat és a sztori is már irányvonalat fog felvenni, hiszen tényleg az abszolút fantasy vonalat fogja erősíteni (már már sci-fi-be hajlóan és a szokásos univerzumban), valamint olyan kérdésekre is választ kereshetünk, amikre még a mindennapi életben sem tudjuk a választ.

Érdekesnek ígérkezik tehát ez az egész Mass Effect história, reméljük hamarosan még többet is megtudunk róla, főleg a második részről, hiszen ott a fejlesztők magasra tették a lécet. Filozófia vs. játék, érdekes párosítás...
Mass Effect háza táján is, melyet a BioWare csapat hívott életre a múltban.'>
nincs még hozzászólás

Mass Effect
6.699 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja