Mass Effect 2: Mentsük meg az emberiséget

2009. március 23.
1.7371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Mass Effect második felvonása egyelőre még a rejtélyes játékok közé tartozik.

Igaz, hogy számos dolgot megtudhattunk már róla az eddigi fejlesztési idő alatt, azonban rengeteg, sőt még annál is több kérdés előtt megválaszolatlanul állunk, és hiába nézünk tágra nyílt szemekkel a BioWare fejlesztőire, ők csak nem engednek a kísértésnek. Néha viszont az ő kezeik közül is kicsúszik az irányítás, és tulajdonképpen a véletlennek hála, újabb apróságokkal lettünk gazdagabbak.

Jelen ügyben, az általában megjelenési dátumok kikotyogásában ludas Amazon mossa kezeit, ugyanis a játék előrendelési listáján feltűnt egy kis bemutató szöveg, amire az újságírók egytől-egyig ráharaptak, mint éhes piranha a nyers húsra.

A szöveg nagy vonalakban arról szól, hogy a veszélyes űrben néhány embernek nyoma vész, nekünk pedig egyértelműen az lesz a feladatunk, hogy megkeressük őket, de legalábbis utánajárjunk annak, hogy mi történt velük, és mi vagy ki okozza ezeket az eltűnéseket. A szövegben egyetlen kis apró utalás sem szólt az első részből ismert karakterekről, így a kérdőjel inkább nőtt előttünk, mint zsugorodott volna, szerencsétlen Shepard parancsnok kilétét pedig még nagyobb rejtély övezi, és egyre valószínűbb az, hogy valóban a kaszás kezei közé került. Várjuk a továbbiakat...

nincs még hozzászólás

Mass Effect 2
11.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja