Mass Effect 2: Ismert arcok sokasága a szinkronszínészek között

2009. december 11.
1.9881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A BioWare nem kispályás fejlesztőcsapat.
 

Ezt évről évre az összes játékukkal bizonyítják, és egyre biztosabban állíthatjuk, hogy a Mass Effect 2 kapcsán is be fogják vésni nevüket a legendák csarnokába. A 2007-ben (PC-n 2008-ban) napvilágot látott első epizód nagyszerűen mérte fel a tömegigényeket, az egyszerűsített RPG részhez akciódús játékmenetet, szerethető karaktereket, sci-fi világot és egy remek történetet csapott, a várt siker pedig nem is maradt el. A Mass Effect 2 nyújtani fogja mindazt, amiben az előd tündökölt, persze minden nagyobb, szebb, több és persze sötétebb lesz.

Ezt fényesen bizonyítja a minap közzétett lista is, amelyen az alkotásban közreműködő szinkronszínészek nevei szerepelnek. Nem is kell a filmek világában annyira elmélyültnek lennünk, hogy számos ismerőst felfedezzünk közöttük, és elégedetten győződjünk meg róla, hogy a fejlesztők ezen a téren sem spóroltak. Martin Sheent (Apokalipszis most) és Carrie-Anne Mosst (Mátrix) talán nem kell különösebben senkinek bemutatni, mindkettőjük hosszú, és tiszteletre méltó filmográfiával rendelkezik. Mellettük felbukkannak olyan arcok is, akiket leginkább sci-fi sorozatokból ismerhetünk. Tricia Helfer és Michael Hogan a Battlestar Galacticában hódított, Michael Dorn neve a Star Trekekből lehet ismerős, Adam Baldwin pedig minden idők egyik legzseniálisabb, ám sajnálatosan rövid életű sorozatában, a Firefly-ban töltött be központi szerepet.

Ray Muzyka, a BioWare társalapítója szerint olyan gárdát sikerült összeszedniük, akik jelentősen hozzá tudnak járulni ahhoz a korábban megfogalmazott célkitűzéshez, hogy ne csak a játékosok játsszanak a Mass Effect 2-vel, hanem a program is a játékosok érzelmeivel. Nézzük a teljes felhozatalt, először a színészek valódi nevét olvashatjátok, majd a produktumban betöltött szerepüket. Vigyázat, enyhe spoiler veszély fennállhat!

Martin Sheen - a titokzatos Illusive Man, aki a Cerberus szervezetet irányítja
Yvonne Strahovski - Miranda Lawson, egy genetikailag felturbózott Cerberus ügynök
Seth Green - Joker
Keith David - David Anderson admirális
Tricia Helfer - EDI, az új Normandy mesterséges hangja
Carrie-Anne Moss - Aria T'Loak, az Omega bolygó irányítója
Shohreh Aghdashloo - Shala'Raan vas Tonbay admirális
Michael Hogan - Bailey kapitány
Adam Baldwin - Kal'Reegar
Michael Dorn - Gatatog Uvenk
Natalia Cigliuti - Morinth
Liz Sroka - Tali'Zorah
Simon Templeman - Han Gerrel

nincs még hozzászólás

Mass Effect 2
11.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

1000feri profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljamarco profiljaPerszeneha profilja