Mass Effect 2: gamescom 2009 trailer

2009. augusztus 18.
2.2411
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ugyan a gamescom 2009 hivatalosan, a papírforma szerint csak holnap nyitja meg kapuit, egyes illetékesek már a nagy roham előtt szeretnék bedobni játékaikat a köztudatba.

Így történt ez a BioWare, valamint az Electronic Arts kooperációjában született Mass Effect 2-vel is, amelyről a mai napon már megérkezett az egyik, 2009-es gamescom-ra szánt trailer, ami egy néhány másodperces szösszenet csupán, de a rajongóknak egy igazi csemege.

Nem lehet nem megjegyezni, hogy a friss mozgókép talán az első olyan a sorban, amely alátámasztja azokat a korábbi nyilatkozatokat, amelyek arról szóltak, hogy a Mass Effect 2, a trilógia egyik legsötétebb, legdepresszívebb hangulatvilággal rendelkező darabja lesz. A trailer képkockáin valóban nem túl gyakori vendégek a meleg színek, aminek nyilván sokan örülni fognak, de minimum ennyien nem, az viszont már most biztosra vehető, hogy az első Mass Effect egy méltó folytatást fog kapni az ő személyében. Nem hiszitek? Akkor pillantsatok bele a gamescom 2009-re szánt mozgóanyagába! Íme:

#tv#
nincs még hozzászólás

Mass Effect 2
11.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2009
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaKisember001 profiljamarco profilja