Mass Effect 2: Érzelmekből ötös

2009. február 25.
2.9571
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A BioWare megint megkezdte szokásos agyhúzó kampányát, most a Mass Effect 2-vel kapcsolatban.

Persze ezt már megszokhattuk az RPG gyáros társaságtól, így nem lepődünk meg most sem a "titkolózunk, és mindig csak keveset mondunk" elvtől. Hétvégén látott napvilágot egy videó, ami után megint rengeteg kérdés maradt hátra (pl. Shepherd parancsnok), de a srácok még ezt is képesek fokozni, hiszen Ray Muzyka szerint a Mass Effect 2 egy érzelmektől túlfűtött történeti szálat fog elénk tárni.

Látszik, hogy a BioWare mennyire remekül érzi magát az általuk megálmodott Mass Effect univerzumban, ami annak tudható be, hogy nincsenek annyira behatárolva, mint egy klasszikus fantasy játék esetében. Így a történettel is játszadozhatnak kényükre-kedvükre, és meg is teszik ezt nekünk. A játék a tervek szerint egy erősen filozofikus vonalat fog követni, akkora érzelemadagokat közvetítve a játékosoknak, hogy akár a sírás határáig is eljuthatunk.

Azt tudjuk, hogy a sztorival semmi baj nem lesz, hiszen BioWare = gyenge sztori, hát-hát, elég inkorrekt párosítás, de azt azért nem gondoltuk volna, hogy tényleg az élet nagy kérdéseit kívánják majd feszegetni a Mass Effect 2-ben. Konkrétabb információk sajnos még nem hangoztak el, de addig is lehet gyűjteni a zsebkendőket, hátha nagy szükségünk lesz rájuk.
Mass Effect 2-vel kapcsolatban.'>
nincs még hozzászólás

Mass Effect 2
11.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja