Mass Effect 2: Blood Dragon Armor trailer

2010. február 04.
3.7761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A BioWare híres arról, hogy képes kiváló szerepjátékokat, érdemleges folytatásokat, és eredeti univerzumokat kitalálni, azonban még egy sor más apróság - természetesen kizárólag pozitívum - mondható el a brigádról.

Így például az is, hogy tele vannak jó ötletekkel, lévén akinek megvan a Dragon Age: Origins eredetiben, az biztosan kapott egy kódot, amellyel egy nagyon jó és hasznos, Blood Dragon nevű páncélt tölthetett le extraként az alkotáshoz. A történet eddig ismert, mint ahogyan az is, hogy aki rendelkezik a játékkal, illetve a páncéllal, az mindezt felhasználhatja a Mass Effect 2 betöltése után is.

Így tehát a BioWare tulajdonképpen megjutalmazza a rajongók hűségét, akik kivétel nélkül kitartanak mellettük, és megveszik az általuk programozott játékokat. A Dragon Age esetében már ismert páncél azonban természetesen a jövőben, avagy a Mass Effect univerzumban egy kicsit másképpen néz ki, a mai napon pedig egy éppen ezt prezentáló trailer futott be hozzánk, hogy megnézhessük, vajon miről maradunk le akkor, ha nincs a birtokunkban a Mass Effect 2 korongja mellett a Dragon Age: Origins eredeti példánya. Persze, ha sok pénzünk van, az EA Strore-ról 10 dollár ellenében megvásárolhatjuk magunknak külön is a páncélt, ami az alábbi videóban mutatkozik be előttünk. Íme:

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.

1 hozzászólás

Shade

10 éve, 8 hónapja és 15 napja

Igen tuti a zene!

válasz erre
Mass Effect 2
11.000 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljagery1113 profiljaMarduk profilja