Mass Effect 2: Bemutatkozik az Engineer kaszt

2009. december 06.
3.4721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Mass Effect 2 minden valószínűség szerint a következő esztendő egyik legnagyobb bevételét fogja generálni az Electronic Arts számára, így egyáltalán nem meglepő, hogy a Dragon Age: Origins után a sci-fi alapokra helyezett akció-szerepjáték is megkap minden támogatást a kiadó marketingeseitől.

Ez pedig a toronyházakon és metrókon elhelyezett plakátok mellett az egyre nagyobb rendszerességgel érkező mozgó- és állóképek, valamint egyéb információk formájában is mérhető. A produktum január végén hajózik be mindkét célplatformra, addig még elég sűrűn fel fog bukkanni a neve ezeken a hasábokon.

A legfrissebb videóban az Engineer foglalkozást járjuk körül Christina Norman, a harcokért felelős vezető dizájner tolmácsolásában. Egy mérnök irányítása egyedi játékmenetet tesz lehetővé, ugyanis a brutális erő helyett inkább a stratégiázásra épít. Combat Drone-t építhet, amelyet a csaták első sorában tud bevetni. Ezek a szerkezetek folyamatosan zaklatják az ellenséget, és így elvonják a figyelmét a karakterünkről. Természetesen elhalálozhatnak, ám ekkor idézhetünk újabb példányt. A másik erőteljes képesség az AI Hack, amellyel átvehetjük az uralmat a mechanikus rosszarcok felett. A meghekkelt szolgák nem fordulnak ellenünk, még akkor sem, ha meglőjük őket, ráadásul kapnak egy védőpajzsot is, amely tovább szavatolja helyüket oldalunkon.
Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
nincs még hozzászólás

Mass Effect 2
11.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Yanez profiljarDAVE profiljaGnoresz profiljadarkomen profiljamarco profilja