Mass Effect 2: Bemutatkozik a Soldier kaszt

2010. január 14.
3.3981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mikor már azt hittük, hogy mindent láttunk a trilógiának szánt Mass Effect sorozat második epizódjáról, akkor a BioWare jön, elénk dob egy videót, majd ránk parancsol, hogy nézzük meg.

A mozgóképen pedig mit látunk? Magát a Mass Effect második epizódját, méghozzá futás közben, egyik kasztjára, a Soldierre fókuszálva. Hogy kinek is ajánlható ez a nevében is beszédes kaszt? Egyértelműen annak, aki szereti a nagy tűzerejű fegyvereket, az óriási gyilkolásokat, és nem néz se istent, se embert, csak a célkeresztet, valamint a muníció aktuális számadatait.

Akit tehát már az iskolában is csontdarálónak neveztek, az feltehetően megtalálja számításait a Soldier kaszt kiválasztása után, amellyel közelebbi ismeretséget köthetsz, ha belepillantasz a hír végén található mozgóképbe. A digitális disztribúció szerelmeseinek további jó hír lehet a játékkal kapcsolatban, hogy Steamen már előrendelhető fázisban található a program, így aki szeretne biztosra menni, annak nem kell kivárnia a megjelenés napját, akár már ma is beruházhat a Mass Effect 2 egy példányára. Előbb azonban senki se mulassza el a friss videót, középpontjában a Soldierrel.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.

1 hozzászólás

Hori a (hun)

11 éve, 8 hónapja és 21 napja

Nahát! Eléggé jóra sikerült, csak megint az a bajom h boxon van és ahogy mozgatja a képet úgy ugrál v mi.

válasz erre
Mass Effect 2
11.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

kylx profiljaGnoresz profiljarDAVE profiljaYanez profiljasony1515 profiljadarkomen profilja