Mass Effect 2: Bemutatkozik a Sentinel

2009. december 15.
2.2561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A BioWare és az Electronic Arts nagyon komolyan elindította a Mass Effect második részéhez kapcsolódó reklámhadjáratot, és mindezt nagy boldogsággal tették, hiszen a Dragon Age: Origins sorra söpri be a díjakat, vívja ki a jó pontszámokat, a Mass Effect 2 pedig feltehetően még erre is rátesz majd egy lapáttal.

Mindenesetre két-három hete valóban megindult az élet a játék körül, hogy január végén ismét belehabarodhassunk a kalandokba, amelyek minden eddiginél sötétebbnek és depresszívebbnek ígérkeznek a nagy elődhöz képest.

A mai napon pedig egy újabb kaszt mutatkozik be a nagyközönség számára, ugyanis az illetékesek úgy gondolták, megmutatják nekünk, hogy vajon milyen képességeink és lehetőségeink lesznek akkor, ha Sentinel-ként éljük át a játékot. Önmagában és elmondva ez lehet, hogy unalmas lenne, éppen ezért a mögöttesek egy nagyon velős kis gameplay videóban mutatják meg nekünk ennek minden fontos momentumát, így tehát nem csak a Sentinel-t vizsgálháatjuk meg közelebbről, hanem magát az egész játékot is. Kívncsi vagy rá? Akkor mire vársz még, kattints a lejátszás gombra!

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.

1 hozzászólás

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 24 napja

sokkal jobb lesz mint az első ez már ezekből a vidikből is nyilvánvaló

válasz erre
Mass Effect 2
11.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

kylx profiljasoami profiljaGnoresz profiljadarkomen profilja