Mass Effect 2: A vége akár egy vérfürdő

2009. június 12.
2.8041
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdekes információk kaptak szárnyra a BioWare műhelyében formálódó Mass Effect 2-ről, méghozzá egy hivatalos személy tolmácsolásában.

A csapat egyik fejese, Casey Hudson ugyanis szaftos infókat osztott meg a NowGamer stábjával, miszerint a második Mass Effect-ben elbúcsúzhatunk az első epizódban megismert társainktól, így tehát maximum Shepard parancsnok képességeit tudjuk átmenteni a következő felvonásba, az első epizódban megszeretett és istápolt karaktereinkét sajnos nem.

Arról természetesen egy szót sem osztott meg a nagyérdeművel, hogy az új karakterek kik vagy mik lesznek, de ha a "tegyük el a mentéseinket" felhívásból indulunk ki, még ez a koncepció is megváltozhat. Továbbá Hudson még egy további érdekességet elárult a második Mass Effect-ről, amely a játék befejezéséről és kezdetéről szól. Állítása szerint a kezdetek sokkal veszélyesebbek lesznek, mint az első részben, és már a kezdet kezdetén fontos döntéseket kell meghoznunk, amelyek kihatással lehetnek az egész játék történéseire, valamint a befejezésre is, melyek közül az egyik valószínűleg egy hatalmas vérfürdő lesz, legalábbis Casey Hudson. Kíváncsian várjuk a továbbiakat...

Mass Effect 2-ről, méghozzá egy hivatalos személy tolmácsolásában.'>
nincs még hozzászólás

Mass Effect 2
11.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaDav2377 profiljamarco profilja