Mass Effect 3: A Dead Space nyomdokain

2011. március 30.
2.2091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nem kell megijedni, mindenki nyugodjon meg, hírünk nem arról szól, hogy a BioWare nagy űrtörténete túlélőhorrorba csapna át, mindösszesen arról van szó, hogy az illetékesek elkezdtek hangosan gondolkodni az elviekben még idén megérkező alkotással kapcsolatban.

Brendon Holmes, a játék hivatalos fórumán ugyanis elárulta, hogy csapatával azon dolgoznak gőzerővel, hogy kellőképpen átalakítsák a Mass Effect 3 kezelőfelületét, amely szerinte a Dead Space-ben látottakhoz hasonlíthat.

Brendon szerint ugyanis az ott kialakított HUD egyszerűen tökéletes volt, így megpróbálnak valami hasonlót alkotni a harmadik Mass Effect esetében is, tehát arra számíthatunk, hogy minden fontos adat főhősünk ruháján vagy közvetlen közelében kap majd helyet. Mindemellett a fejlesztők nagyobb figyelmet fordítanak arra is, hogy az ellenfelek távolról is jobban beazonosíthatók legyenek, természetesen nem arról van szó, hogy milyen faj melyik egyede közelít felénk, sokkal inkább az, hogy milyen fegyverzettel rendelkezik, ha ugyanis ezt tudjuk, akkor már könnyebb lesz időben megválasztani a támadási vagy védekezési stratégiát. Ezek a BioWare tervei, valljuk be bátran, jól hangzanak!
1 hozzászólás

Aidon Assassin

9 éve, 6 hónapja és 13 napja

Pedig semmi probléma nem volt vele...1 óra alatt meglehet szokni és onnantól meg mindegy...

válasz erre
Mass Effect 3
2.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljatotyak profiljaImperator profilja