Mass Effect-szerű, ám annál rémisztőbb játék lett volna az Aliens: Crucible nevű RPG

2019. április 16.
4.7311
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Anno, körülbelül egy évtizeddel ezelőtt az Obsidian dolgozott egy Aliens: Crucible nevű RPG-n, ami természetesen az Alien-szérián alapult volna, és most Chris Avellone meg is osztott egy-két infót ennek kapcsán egy interjú alkalmával.

Az író állítása alapján egy sokkalta veszélyesebb világ tárult volna elénk, mint amit a Prometheus-ban láttunk, és sokkalta több ellenséges lénnyel futottunk volna össze. A cél természetesen a túlélés volt, például bázisépítés, készletgyűjtés, stb.

Avellone a végül elkaszált projektet a Mass Effecthez hasonlította, ám annál jóval rémisztőbb tálalásban. A legnagyobb kihívás a fejlesztés során az volt, hogy hogyan fogják fent tartani a játék paráztatós jellegét a párbeszédek során, de most már sosem fogjuk megtudni, hogy hogyan sült volna el. Akit érdekel egy kezdetleges build, az mindenképp lessen rá erre a videóra:

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

totyak

5 hónapja, 2 hete

Ez tényleg nagyon kezdetleges még. Grafika csúnya, animációk darabosak, maga a játék pedig teljesen sötét, semmit nem látni. Értem én, hogy az fokozza a félelemérzetet, de akkor is...

Amúgy imádom az ilyen híreket. Mindig érdekes olyat látni, amihez soha nem lehet közünk. Bár nem egy példa volt már, hogy évek, évtizedek múlva valaki netre tett egy félkész játékot.

válasz erre

Mordorer

5 hónapja, 2 hete

Kár hogy nem jött ez így ki. Mondjuk grafika ****, de nem lett volna rossz játék.

válasz erre

muki

5 hónapja, 2 hete

Pedig egy ijesztőbb alien jó lett volna.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profilja