Mass Effect Andromeda: multiplayerről hamarosan, gépigényről februárban hallhatunk

2017. január 06.
4.3731
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Twitteren keresztül nagyon fontos részleteket, de sokkal inkább támpontokat osztott meg a Mass Effect Andromeda rajongóival Aaryn Flynn, avagy a Bioware menedzsere, aki szerint a megjelenésig rohamtempóban derül majd ki minden a játékról.

Emberünk Twitteres üzeneteiből ugyanis megtudhattuk, hogy terveik szerint hamarosan mindent megtudhatunk majd a játék sokakat foglalkoztató multiplayer módjáról, de úgy véli, hogy a PC-s gépigény megjelenésére sem kell sokkal tovább várnunk februárnál.

Ha mindez nem lenne elegendő, Aaryn az említett forráson keresztül megosztotta a rajongókkal, hogy a Mass Effect Andromeda kapcsán is számíthatunk majd olyan negyedórás gameplay bemutatókra, mint korábban az utolsó Dragon Age-nél, szóval intenzív hetek és hónapok elébe néznek mostantól a játék rajongói.
Mass Effect Andromeda rajongóival Aaryn Flynn, avagy a Bioware menedzsere, aki szerint a megjelenésig rohamtempóban derül majd ki minden a játékról.'>
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 10 hónapja és 6 napja

Ahogy tudjuk a tegnapi hírekből, egy GTX 1080-on demózták, valami hasonló ajánlott gépigényt lehet várni. Talán kicsit alacsonyabbat, hogy ne hőbörögjenek az emberek az aktuális csúcskártya miatt.

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 10 hónapja és 7 napja

Akkor így az utolsó hónapokra tartogattak mindent.
Jó így már érthető a megjelenés.

válasz erre
Mass Effect Andromeda
6.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja