Második mérföldkőnél a francia Gameloft

2009. február 17.
1.7491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A francia illetőségű Gameloft kiváló mobiltelefonos játékaival rakta le a névjegyét az elmúlt években.

A maroktelefonok villámgyors fejlődése lehetővé tette, hogy a fejlesztők már egy komplett játékplatformként tekintsenek rájuk, a Java programnyelvezet alatt futó alkotások bámulatos minőségben kelnek életre a hordozható távbeszéldéken. A folyamat egyik úttörője, a Gameloft elképesztő mennyiségű játékot értékesített szerte a világban.

A legfrissebb jelentések szerint a francia székhelyű fejlesztő/kiadó mostanra több, mint 200 millió mobiljátékon adott túl, megvan tehát a második, kiemeltem fontos mérföldkő. A bámulatos eredményt a cég 2003 óta produkálta, eddig több mint 300 címével, ennyi mobiljátékot varázsoltak mostanáig a parányi képernyőkre.

A termékeiket nyolcvannál is több országban dobják piacra, az 1200 mobilnál és konzolnál is szélesebb palettán. Michel Guillemot, a Gameloft elnöke zseniálisan ismerte fel a helyzetet, a játékosok a legjobb termékeket szeretnék élvezni a hordozható készülékeiken otthon, vagy útközben, ám ezeket a lehető legalacsonyabb áron, a lehető leggyorsabb hozzáféréssel.

Úgy fest, az ár/érték arány jó kapcsolatot ápol a Gameloft játékai esetében, erről tanúskodik a 200 milliónál is több, értékesített mobil játék. Rengeteg díjnyertes, jelölést kiérdemlő címük érhető el jelenleg is, köztük olyan kiváló játékadaptációkkal, mint az Assassin's Creed, a Brothers In Arms, a Lumines Mobile, vagy a Prince Of Persia sorozat. Ha valakik, ők biztosan kiérdemelték az elismerést ezen a vonalon.
nincs még hozzászólás

kapcsolódó hírek, cikkek

Metal mérföldkőnél a Rock Band

Metal mérföldkőnél a Rock Band

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaM.O.R.P.H. profiljarDAVE profilja