Másik fejlesztőcsapat állna a Wii U-s Arkham City mögött?

2011. július 28.
2.1701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Mindnyájan emlékszünk még a Nintendo hatalmas port kavaró Wii U-s bejelentésre, amelyet azóta is csak a "nagy Wii U születése", illetőleg a "miahalálvanakkormost???" és "elmondaná mégegyszer?" napként emlegetnek majd az újonnan felbukkanó konzol történelmében - nagyjából ugyanekkora meglepetést okozott a Warner Bros.

rákontrázása: Batman: Arkham City is lesz Wii U-n. És mindeddig egy szavunk sem lehetne, ám bizonyos jelek arra mutatnak, hogy az említett felület nyergébe nem a Rocksteady-ék ültetik át köpönyeges megmentőnket.

Ez kissé olyan lenne, mintha Batman maskarájába egy alultáplált, hatodrangú színész bújna: előfordulhat, hogy remekül sül el, de mégsem az igazi. A tipikus "adldas" jelenség. Több baljós előjel is arra enged minket következtetni, hogy nem az eredeti fejlesztők kalapálják a Wii U-s Batman: Arkham City-t. Kezdetnek ott a látszólag jelentéktelen, ámde annál kedvezőtlenebb tény, hogy a Rocksteady egy árva szót sem szólt arról, hogy mi folyik ezen a fronton, noha nótafát megszégyenítő pletykafészekként működnek az elmúlt időkben.

A másik felettébb gyanús része a történetnek, hogy egy internetturkász a LinkedIn közreműködésével rámutatott, hogy a Wii U-ra valószínűleg a WB Games Montreal gyúrja át a játékot, tekintettel bizonyos Philippe Malenfant profiljára. Malenfant mint vezető programozó teljesít szolgálatot az említett fejlesztőcsapat kötelékében, önéletrajzában pedig ottan ragyog a Batman: Arkham City cím is, mellette pedig a "Batman: Arkham City Wii U-ra való átdolgozása".

Ezt megelőzően, egészen pontosan tavaly decemberben több munkalehetőségnek is reklámot kerített a WB Games, akik akkor DC videojátékhoz kerestek tehetségeket.

A kérdés már csupán az: tudhatodd a WB Games akkoriban a Nintendo Wii U-ról? Ha igen, akkor a legfőbb kérdésre is adva vagyon a válasz.

Ti mit gondoltok?
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 10 hónapja

Mire kapható lesz, meggondolhatod magad ezerszer.mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 10 hónapja

Tulajdonképpen nekem tökmindegy ki csinálja. Úgyse lesz U-m.mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja