Marvel Vs Capcom: Érkezik a folytatás?

2008. július 26.
1.6691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Comic Con-ról szép lassan kiszállingóznak a minket igazán lázba hozó hírek, ilyen többek között az újabb Marvel Vs Capcom bunyós széria folytatásának lehetősége is.

Akiknek még nem volt szerencséjük korábban az eddig két epizódot tartalmazó sorozathoz, azoknak annyit érdemes tudniuk róla, hogy ez egy kétdimenziós, sprite alapú verekedős anyag, amelyben két, egymástól nagyon is idegen univerzum csap össze egymással. A Marvel képregényhősei a Capcom játékfigurái ellen.

Természetesen mindkét oldalon a legnépszerűbb, ikonikus karakterek sorakoznak fel, így a Marvel-től érkezett Spider-Man, Captain America, Wolverine, a Capcom szellemi tőkéjéből pedig Ryu, Guile, Strider és még sokan mások lettek hadrendbe állítva, a nagy küzdelemsorozat folyamán. Miközben a Capcom egy szintén "crossover" anyagon, a Tatsunoko Vs Capcom-on szorgoskodik, addig talán már a színfalak mögött az újabb Marvel Vs Capcom epizód is csiszolódik lassacskán.

Hivatalos bejelentés hiányában, külföldi kollégáink puhatolózni kezdtek a Comic Con rendezvényen, és nem eredménytelenül, hiszen elcsípték Kevin Feige-t, a Marvel Studios nagyfőnökét, aki az egyszerű kérdésre, egyszerű válasszal hozakodott elő. Lehetséges, hogy egy napon érkezik egy újabb Marvel Vs Capcom játék? Igen, és talán korábban, mint azt gondolnátok, csattant el a kielégítő válasz. További részletek nem láttak napvilágot, így jelenleg csak a reményünk erősödött, az adatbázisunk nem igazán.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja