Marvel Universe: Offline

2008. február 11.
1.7101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Kútba esett a Marvel Universe Online terve.

A 2006-ban beharangozott MMORPG lett volna az első olyan online szerepjáték, mely a Windows Vista-val, illetve az Xbox360-al egyaránt kompatibilis lett volna, valamint az első olyan RPG, melynek karaktereit a Marvel képregények világa ihlette. Aztán hosszú ideig síri csönd honolt a játék körül, még nem mostanra bizonyossá vát: Már tavaly döntöttek a sztornózásáról.

Az Xbox és a Vista közötti haverság ötletéből kiindulva nem lehet nehéz kitalálni, hogy a Microsoft bábáskodott a projekt felett, a licenszről természetesen a Marvel gondoskodott, a fejlesztésért pedig az Cryptic Studios volt felelős, amely készített már hasonló témájú online RPG-t. A döntés végleges, az indokokat viszont nem jelölték meg, csak találgatások láttak napvilágot a bejelentéssel kapcsolatosan. Egyéb iránt úgy hírlik, hogy az EA szárnyai alatt készül egy hasonló témájú projekt, más kérdés, hogy az a Sony konzoljaira, és PC-re érkezik majd valamikor, az Xbox viszont kimarad a szórásból.
1 hozzászólás

Dante576

12 éve, 7 hónapja és 8 napja

Hát ezt bukta mindenki akit érdekelt!Sajnálatos mert még jó is lehetett volna!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljadrext0r_h profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljaPajti24 profiljaRobi022 profiljaBvektor profilja