Marvel Ultimate Alliance 2: Fusion: Videó bemutató

2008. július 24.
4.8501
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A 2006-ban megjelent Marvel Ultimate Alliance jövőre megkapja a megérdemelt folytatását, a Marvel Ultimate Alliance 2: Fusion képében.

A végleges címét a múlt héten, a Los Angeles-ben rendezett E3 Media & Business Summit-en jelentették be, így ezen a néven lesz keresendő, amikor 2009-ben megjelenik majd. Egyelőre megjelenési dátummal nem tudunk szolgálni, viszont megosztunk Veletek néhány információt, azután pedig bemutatjuk Nektek az első mozgóképet az érkező anyagról, amelyet a Vicarious Visions hoz tető alá, a saját, Alchemy bévre keresztelt grafikus engin-je segítségével.

Az Activision a játékot hivatalosan, idén február 8.-án jelentette be, amely a két esztendővel korábban kiadott epizód folytatása lesz majd. A címben szereplő Fusion a játékmenetre utal, amely ezúttal lehetővé teszi, hogy két Marvel karakter erejét ötvözzük egymással, így végül egyetlen szereplő hibrid tulajdonságait képezi majd. Izgalmasan hangzik, ez alaposan feldobhatja a második rész gameplay szekcióját. Hozunk erre egy példát, a könnyebb megértés kedvéért, amelyet az alant megtekinthető videóban is láthattok majd élesben kivitelezve.

Invisible Women kreál egy telekinetikus mezőt, amelyet Ironman túltölt energiával, így gyakorlatilag egy pusztító erejű bombát kapunk eredményül. Remek kombináció, ám ez csupán egy lesz a sok közül. A játék multiplatform színekben áll pályára, valamikor a következő esztendőben. Érkezik PlayStation Portable-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, Nintendo Wii-re és Nintendo DS-re. A karakterlista is szépen gyarapodik, jelenleg a következő képregényhősök vannak hivatalosan is megerősítve...

* Captain America
* Iron Man
* Thor
* Hulk
* Mister Fantastic
* Invisible Woman
* Human Torch
* Thing
* Spider-Man
* Storm
* Wolverine
* Daredevil
* Green Goblin
* Venom
* Luke Cage

Most pedig tekintsétek meg a friss mozgóképet. Enjoy!

#tv#
Marvel Ultimate Alliance 2: Fusion képében.'>
1 hozzászólás

Vendég

17 éve, 20 napja

Ez elég durva lehet. Habár nálam nem menneröhögő smiley

válasz erre
Marvel Ultimate Alliance 2
12.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja