Marvel's Avengers: kiszivárgott a Comic-Conon mutatott gameplay, gyorsan nézzétek!

2019. július 19.
3.4901
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Sajnos publikálni egyelőre még nem fogják a Comic-Conon látott gameplay videót a Marvel's Avengersből, ennek ellenére a szemfüles jelenlévők videóra rögzítették a látottakat, és fel is pakolták az internetre az anyagot.

Sőt mi több, a videóból az is kiderül, hogy Fekete özvegy kinézetét egy hangyányit átdolgozták, így most már nem Szőke hercegre hajaz a Shrekből, sokkal inkább bír nőies vonásokkal az arca.

A közel 7 perces gameplay megnézésével ajánlott sietni, lévén nagy valószínűséggel hamar le fogják tiltatni, azonban ha kíváncsi vagy, hogyan fest menet közben a Marvel's Avengers, semmiképp ne hagyd ki!

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

totyak

4 hónapja, 6 napja

Kinézetre szerintem nem rossz, de majdnem úgy tűnt ebből a videóból, hogy a fele QTE lesz, csak gombnyomkodás előre beprogramozott jelenetekhez. Amikor meg van némi harc, az ellenfelek buták, mint a tök, semmit nem reagálnak.

válasz erre

Yanez

4 hónapja, 6 napja

Vajon milyen lehetett a nehézségi szint a Thor-os résznél? A fegyveres ellenfelek csak álltak a fegyvereikkel és várták míg Thor odasétál hozzájuk egyenként és szétvágja őket, úgyanúgy, ahogyan a többi kommandós sem csinált semmit. Röhej.

Amúgy nem tűnik annyira rossznak, de ha ilyen TMNT lesz a játékmenet, akkor nem fog nagyot ütni eme game.

válasz erre

petrovicsz

4 hónapja, 1 hete

Ha illyen sokáig fent maradt, akkor ez a "szivárgás" nem volt véletlen.

válasz erre

Patrik94

4 hónapja, 1 hete

Hát nem valami meggyőző.

válasz erre

VaPe

4 hónapja, 1 hete

Így nem olyan rossz mondjuk.

válasz erre
Marvel's Avengers
20.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
Comic-Con 2019
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Tuhajohn profiljarDAVE profiljamarco profiljagery1113 profiljaImperator profiljaGargameth profiljaRobi022 profiljaTuttu13 profilja